"Am ajutat peste 5000 de persoane să schimbe perspectiva din care observă lucrurile și să se transforme în cea mai încrezătoare versiune a lor" - Nina

CURS NLP cu Nina Paraschivescu

Reprogramează-ți mintea și DEVINO CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA

Editia 8.0.
Program online cu durata de 4 luni

Schimbă felul în care gândești și redescoperă puterea ta interioară. Învață în doar 4 luni tehnici simple de NLP (programare-neuro-lingvistică) care să-ți ducă relațiile, stima de sine și întreaga viață la un nivel superior.

Cum ajungi să te conectezi la soluții, în loc să te concentrezi pe probleme:

Programezi o sesiune gratuită de consultanță 1 la 1 de maxim 30 de minute pe durata căreia vom vedea dacă acum este momentul potrivit pentru tine să participi în program..

1

Urmărești cursul video în ritmul tău de oriunde din lume, la orice oră poți tu

2

Participi activ la întâlnirile de suport din fiecare joi

3

Practici zilnic exercițiile de NLP pe care le înveți și care te ajută să îți consolidezi schimbarea

4

3 motive pentru care alte metode nu au funcționat până acum să faci schimbări durabile în viața ta

 1. Nu ai găsit încă o metodă ușor de înțeles și aplicat care să funcționeze în orice situație din viața ta.
 2. Ai găsit metoda, dar nu ai fost constantă și te-ai oprit înainte ca rezultatele să apară
 3. Ai crezut că nu funcționează și ai pus o barieră în obținerea rezultatelor.

Dacă și tu ai ales în trecut calea mai complicată de a face lucrurile și ai încercat să afli singură calea către transformare învățând din propriile greșeli.

Dacă și tu ai conștientizat că rezultatele nu sunt cele pe care ți le dorești, iar în mintea ta rulează un program de neputință care te ține pe loc.

Atunci află că gândurile tale îți influențează viața…
… ai nevoie să începi să le schimbi în primul rând pe ele!

SOLUȚIA: Să începi să îți faci ordine printre gânduri și să observi care sunt prioritățile tale în acest moment ca să nu lași cele peste cele 70.000 de gânduri să îți răpească viața. În caz contrar nu îți vei găsi SCOPUL și nu vei obține REZULTATELE PE CARE LE DOREȘTI!

Poți face și tu asta dacă…
… înțelegi care este sursa problemelor tale acolo unde s-a format ea, fie că este vorba de evenimente întâmplate repetat de-a lungul vieții sau create mai târziu în viață!

Dacă doar te lupți cu aceste probleme fără să înțelegi sursa, forțându-te să fii bine, vei obține exact rezultatul opus.

90% din viața ta iei deciziile la nivel subconștient dintr-un program pe care mintea ta îl știe și îl rulează de multă vreme

Cum a ajuns să ruleze acolo?

Perspectiva prin care privești viața s-a format încă din copilărie, atunci când ai înmagazinat gânduri sau credințe care ulterior ți-au influențat deciziile pe care le-ai luat în viață.

De la pierderea jucăriei preferate până la pierderea unei persoane dragi, subconștientul tău a învățat să ruleze un anume tip de program.

Poate că atragi mereu partenerii nepotriviți care respectă un anume tipar fără să îți dai seama de ce relațiile tale eșuează.

Poate te lupți cu anumite comportamente de care nu reușești să scapi.

Sau nu ai încredere să îți iei propriile decizii și te îndoiești de propria-ți persoană.

Sau simți că nu ți-ai găsit locul și că nu aparții nicăieri, deși ai vrea.

Subconștientul tău nu a aflat încă despre potențialul infinit pe care îl are și cum poți obține orice rezultat dacă deblochezi această resursă.

Reprogramează-ți creierul și
DEVINO CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA folosind tehnici specifice din NLP

Schimbă-ți modul de a gândi și poți să îți schimbi viața

Imaginează-ți mintea ta ca pe o grădină, primăvara!
Ce alegi să plantezi? Ciulini sau flori?

Gândurile negative sunt ca ciulinii care cresc singuri aduși de vânt, dar care au rădăcini atât de puternice încât rămân adânc ancorați an după an…

Florile frumos colorate sunt cele care au nevoie de o îngrijire aparte, au nevoie să fie udate, iubite. Așa este și cu gândurile bune, uneori pot fi acaparate și sufocate de buruieni, dacă nu îngrijești de ele.

În Programul NLP “Devino Cea Mai Bună Versiune a Ta” înveți cum să dezinstalezi aceste programe care îți sufocă mintea cu gânduri negative și cum să îți reprogramezi mintea pentru gânduri pozitive care să îți aducă succes.

Acest lucru este posibil prin tehnici de NLP (programare neuro-lingvistică) prin care identifici blocajele și îți canalizezi gândurile către îndeplinirea obiectivelor și către performanță.

Partea bună este că odată ce le înveți, aceste tehnici pot fi folosite în toate ariile din viața ta, fără să mai ai nevoie de un coach sau mentor.

Vreau să îmi curăț mintea de buruieni
Programează Întâlnire 1 la 1

Ce este totuși NLP și cu ce te ajută mai exact?

”Atunci când faci lucrurile de fiecare data la fel, rezultatul va fi mereu același”. Astfel că dacă vrei să înțelegi CUM SĂ faci lucrurile altfel, atunci soluția este practicarea tehnicilor de NLP (Neuro Linguistic Programming).

Pentru că fiecare om îşi reprezintă realitatea obiectivă din jurul său folosindu-se de diferite „filtre” (credinţe, valori etc.) şi sisteme reprezentaţionale (vizual, auditiv, kinestezic, olfactiv, gustativ).

Ceea ce obţine prin aceste filtre şi sisteme reprezentaţionale se numeşte în NLP „harta perceptuală” a omului sau, mai simplu, „experienţa” care se manifestă ca o hartă.

Atunci când înțelegi cum să folosești această hartă dobândești abilitatea de a-ţi controla propriile stări mentale prin controlul propriului creier.

Prin aceste tehnici abordezi 3 mari puncte importante după care îți ghidezi viața:

 1. descifrează modul în care creierul operează („neuro”)
 2. analizează pattern-uri de limbaj („lingvistic”) şi comunicare non-verbală;
 3. rezultatele acestei analize le poți integra apoi într-o strategie pas cu pas („program”), strategie care poate fi folosită pentru a-ți transfera abilitatea altor persoane.

Ai putea spune chiar că atunci când cunoști și folosești tehnicile NLP, deții, practic, ”manualul de funcționare al creierului tău”.

Prin aceste tehnici de NLP poți debloca mai multe arii ale vieții tale la nivel de dezvoltare personală, în business-ul tău şi în psihoterapie fiind ușor de aplicat.

Acestea funcționează ca o unealtă ca să atingi performanța intelectuală și emoțională.

NLP – ul te ajută să treci de la idee la pratică, să-ți stabilești inteligent obiectivele, să-ți faci un plan realist, să abordezi creativ obstacolele și problemele astfel încât imposibilul să devină posibil.

Atunci când practictici tehnicile de NLP știi să comunici astfel încât să generezi încredere din partea celorlalți cu care negociezi, lucrezi sau trăiești ceea ce îți va aduce o îmbunătățire considerabilă în relațiile tale și în raport cu stima ta de sine.

Vreau să devin Cea mai Bună Versiunea a Mea prin NLP
Programează întâlnire 1 la 1

Cei 5 piloni prin care Programul NLP Mentorship: DEVINO CEA MAI BUNĂ VERSIUNEA A TA creează rezultate imediate

Întâlniri LIVE de suport în fiecare joi de la 19:00 (în care înțelegi mai bine cum poți să îți reprogramezi mintea astfel încât să îți deblochezi adevăratul potențial)

1

Exerciții și meditații pe care să le practici acasă (pentru ca rezultatele tale să fie unele de durată)

2

Suportul meu pe toată perioada Programului într-un grup dedicat de WhatsApp

3

O Comunitate de Susținere astfel încât te vei simți mereu înconjurat de oameni care trec prin aceleași stări și emoții ca și tine, prieteni ce te susțin și te încurajează fără să te judece.

4

Călătoria pe care o vei parcurge pe durata celor 4 luni de NLP

Modul 1

Recâștigă-ți încrederea în tine

Înveți cum să îți pui întrebări corecte despre modul tău de gândire. Înțelegi că ceea ce se întâmplă în mintea ta nu are legătură cu un eveniment, ci este doar percepția pe care o ai despre acel eveniment. Înveți cum să îi înțelegi mai bine pe cei din jurul tău, să comunici mai bine cu ei și să ai încredere să fii tu însuți.

Modul 2

Gestionează-ți emoțiile

Înveți cum să-ți observi emoțiile și cum să le gestionezi. Exersezi tehnici de schimbare instant a unei emoții negative (tristețe, frică, furie, plictiseală) sau de amplificare a unor emoții pozitive (încredere în sine, liniște, fericire).

Modul 3

Atinge-ți Obiectivele

Înveți pașii pe care îi ai de făcut pentru a obține ceea ce-ți dorești, cum să-ți formulezi obiectivele, cum știi când ești aliniat cu obiectivele tale pe toate palierele din piramida nivelurilor neurologică și practicăm Coaching cu NLP.

Modul 4

Construiește Relații Fericite și Împlinite

Înveți despre erorile minții (ștergeri, generalizări, distorsiuni) și afli întrebările prin care provoci mintea (a ta sau a celor din jur) să iasă din aceste capcane obținând astfel mai multă claritate în gândire și o comunicare mai bună cu cei de lângă tine

Modul 5

Crește-ți Puterea de Convingere

Înveți limbajul hipnotic de inducere în transă prin care poți ajuta pe cineva să apeleze la resursele subconștientului pentru a face anumite schimbări sau pentru a rezolva probleme dificile. Înveți cum să-ți rescrii convingerile din subconștient pe baza limbajului hipnotic. Înveți cum să-ți gestionezi conflictele interioare (frici, neliniști, frustrări) față de o persoană sau față de anumite situații din viața ta, prin conectarea și comunicarea cu părțile din subconștient.

Modul 6

Rescrie trecutul și creează-ți un viitor extraordinar

Înveți să lucrezi cu subconștientul tău și să folosești tehnici care te ajută să faci schimbări de durată și să depășești tiparele mentale ale trecutului. Înveți să îți identifici dorințele și lucrurile care îți aduc împlinire și faci pași concreți spre îndeplinirea lor.

Modul Bonus

BONUS - Folosește ”Linia Timpului”

Înveți cum să folosești “Linia Timpului” pentru a rescrie istoria personală, pentru a vindeca anumite traume, pentru a accesa proiecții viitoare, pentru a găsi resurse din trecut și a le aduce în experiențele dorite. Tot ce ai învățat și practicat în aceste luni se va contura mai clar și vei știi cum să te folosești de toate tehnicile învățate ca să îți creezi viitorul dorit.

Cum va schimba acest Program cursul vieții tale după finalizarea lui?

 • Înțelegi cum funcționează creierul și începi să te cunoști la un nivel mai profund
 • Înveți cum se formează emoțiile și mai ales cum să le gestionezi
 • Afli cum se formează gândurile și cum sunt ele influențate de emoții
 • Înveți cum să aplici informațiile pe care le primești pentru a evolua în mod accelerat
 • Înveți cum să eliberezi blocajele și cum să devii o versiune mai bună în orice arie din viața ta
 • Obții claritate asupra contextelor provocatoare din trecut sau prezent
 • Găsești drumul spre autenticitate, încredere în sine și sănătate
 • Îți construiești relații cu persoanele potrivite care te susțin să fii tu însăți și să fii într-un mediu de creștere.

Ești creatorul vieții tale, reia-ți puterea de a o face așa cum vrei.

Eu sunt Nina Paraschivescu și îți voi fi mentor și prietenă în călătoria pe care o ai în față și care te învăța cum să îți pui mintea și gândurile să lucreze pentru tine.

Îți dorești să scapi de gândurile negative, de rumegarea constantă a trecutului și de frica sau blocajele care te țin pe loc?

Personal, mi-aș fi dorit să aflu mai repede toate aceste lucruri și să lucrez cu mine însămi ca să evit efectele pe care convingerile, blocajele și fricile le au asupra noastră.

Dar acum, după 16 ani în care am participat la programe, certificări și specializări, am încredere să stau în fața ta și să îți promit că te pot învăța și pe tine ceea ce știu.

Ce nu știi încă despre mine este faptul că și eu am fost în etapa în care îmi limitam propriul potențial, nu aveam încredere în mine și am trecut printr-un divorț care mă făcea să simt rușine față de mine și față de cei din jur pentru că nu pot mai mult.

Însă mi-am dat voie să descătușez aceste limitări prin tehnici simple, dar constante de NLP.

Acum a venit momentul în care să te ajut și pe tine să simți eliberarea pe care am simțit-o eu.

Și cât de mult ți se schimbă viața dacă aplici tehnici simple. Peste 5000 de femei au reușit, sunt sigură că poți și tu.

Mai ales că vei primi sprijinul meu în proces prin sesiuni exclusiv LIVE și răspunsuri personalizate.

Dă-ți voie să devii cea mai bună versiune a ta!
Nu lăsa să treacă anii și să trăiești cu golul din suflet care te separă de cine ești tu de fapt.

Vreau să îmi reprogramez mintea
Programează întâlnire 1 la 1

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. Peste 5000 de persoane au trăit deja SCHIMBAREA participând la cursurile noastre de NLP

Pot să contribui la a face lumea în care trăim un loc mai bun

M-am descoperit pe mine. Mi-am descoperit o pasiune care îmi dă energie și care mă ajută să înțeleg mai bine lumea din jurul meu. Îmi place să cred că, în urma acestui curs, am trecut la un alt nivel al evoluției mele. Un nivel care mă împuternicește. Îmi dă și mai multă încredere în mine că pot să contribui la a face lumea în care trăim un loc mai bun. Pentru noi și pentru cei din jurul nostru. 

- Felicia Dincă

Nina este un MENTOR și un COACH extraordinar

Am început acest curs cu intenția de a face o schimbare în viața mea. Să dobândesc încredere în mine, să mă cunosc pe mine, să învăț să lucrez cu mine, iar mai apoi cu oamenii și să comunic. Despre Nina sunt foarte multe de spus. Nu cred că pot să exprim în cuvinte toată aprecierea pe care o am la adresa ei. Nina este un MENTOR și un COACH extraordinar. Un om deosebit, devotat, pasionat, implicat în tot ceea ce face și în a ne ajuta să ajungem acolo unde ne dorim. Pe lângă partea teoretică, am primit și foarte multe exemple concrete din experiența ei proprie de coach și business owner tocmai pentru a înțelege mai bine ceea ce predă. 

- Monica Brâncoveanu

Nina a făcut ca lucrurile să pară simple

Nina a creat un cadru de învățare excelent, un cadru inspirațional. Cursul este structurat astfel încât am reușit să asimilez informația în ritm optim și să o aplic imediat în exercițiile practice, fără a consulta manualul. Fenomenal pentru mine. Structura cursului în care a împletit teoria cu practica și cu exemple din experiență proprie a facilitat înțelegerea în profunzime a metodelor și tehnicilor specifice profesiei. Nina a făcut ca lucrurile să pară simple.

- Monica Goran

Am mult mai multă încredere în mine și trăiesc conștient fiecare zi

În urma cursului m-am schimbat foarte mult. Am mult mai multă încredere în mine și trăiesc conștient fiecare zi a vieții mele. Știu că de mine depinde tot ceea ce trăiesc. Și că eu sunt creatorul vieții mele. Pe parcursul acestui curs am făcut schimbări semnificative în viața mea. Am o perspectivă clară asupra ceea ce vreau să devin și să fac. Mi-am îmbunătățit relațiile cu părinții mei, cu soțul și cu copiii. Sunt mai atentă la nevoile lor, mai prezentă în relația cu ei, mai răbdătoare și mai iubitoare. Acum mă concentrez mai mult pe a oferi decât pe a primi.

- Cristina Cătănoiu

Cursul m-a învățat să am încredere în mine și în cei din jur

Cursul acesta mi-a adus mult mai mult, mi-a adus transformare, mi-a adus încredere și iubire de sine, și m-a învățat să am răbdare cu mine și cu cei din jur. Nina Paraschivescu este un trainer deosebit care pune suflet în tot ce face și dorește să ne ajute pe fiecare în parte să ajungem unde ne dorim, chiar să ne depășim. Cursurile sunt bine structurate, informația foarte clar explicată cu exemple și multă practică. Cred că este cel mai profesional curs la care am participat. Programul este bine planificat și există echilibru între curs și pauze. 

- Magda Pirckmayer

Mi-am însușit un nou mod de gândire

Multe întrebări puternice, multe tehnici, multă valoare! Pe mine personal m-a ajutat foarte mult acest curs, mi-am însușit un nou mod de gândire, un mod de gândire focusat pe soluții, nu pe probleme. Am mai învățat că un obiectiv fără un plan este doar un vis. Întocmirea unui plan de acțiune și respectarea lui este cheia îndeplinirii tuturor obiectivelor! Acțiune, acțiune și iar acțiune!! 

- Adelina Diacanu

Valoarea totală a acestor luni petrecute împreună este de peste 20.000 lei, dar pe tine SCHIMBAREA te costă mult mai puțin

6 Module înregistrate de NLP a câte 8 ore fiecare Valoare: 6000 lei
Întâlniri live pe Zoom în fiecare joi timp de 4 luni Valoare: 16000 lei
20 Tehnici NLP predate live și disponibile în înregistrări video Valoare: 1000 lei
+10 Resurse și Materiale în format PDF Valoare: 750 lei
Teme și Exerciții Live, în Grup Valoare: 750 lei
Îndrumare, feedback și răspunsuri la întrebări Valoare: de neprețuit

Cum te înscrii la curs?

Program online de 4 luni:

 • Întâlniri de suport live pe Zoom în fiecare joi, între 19:00 – 21:00 ora României
 • 6 module de curs înregistrat pe care le poți urmări la orice oră de oriunde din lume
 • 6 suporturi de curs descărcabile în format PDF

Suport pe perioada cursului:

 • Acces la grupul de suport pe WhatsApp
 • Acces garantat 4 luni la curs și la toate materialele înregistrate
 • Feedback și răspuns la întrebările tale pe toată durata cursului

Tehnici și exerciții:

 • 20 de tehnici de NLP
 • Meditații ghidate pentru vindecare emoțională și creșterea încrederii în sine

Cum contribuie un mentor la procesul tău prin care devii o versiune mai bună a ta

 • Este omul care îți asigură spatele și nu te lasă să rămâi în urmă!
 • A trecut deja prin ce treci tu și știe cum se simte emoția și din această postură!
 • Te ghidează să treci prin proces ca să nu mai revii niciodată la starea inițială!

Așa că acest program este pentru tine doar dacă simți și vrei să faci cu adevărat o schimbare în viața ta!

Dacă ești pregătită să te lași condusă și susținută în procesul de schimbare de mindset prin tehnicile simple de NLP.

Și dacă ești gata să preiei controlul propriei vieți pentru a-ți atinge obiectivele.

ACUM e momentul în care decizi dacă mergem ÎMPREUNĂ pe DRUMUL TRANSFORMĂRII către CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA sau preferi să mergi singură fără să ai garanția că vei obține rezultatele pe care ți le dorești!

Vreau să-mi descopăr cea mai bună versiune
prin tehnici de NLP
Programează Întâlinre 1 la 1

Dacă încă mai ai întrebări la care nu ți-am răspuns, uite mai jos care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primesc:

Când începe cursul și care este programul?

În momentul în care faci prima plată ești automat înscris la curs și primești acces la el.

Când sunt întâlnirile de suport?
În fiecare joi între 19:00- 21:00 ora României, online pe Zoom.

Ce se întâmplă după ce se termină cele 4 luni de curs?

După cele 4 luni de curs vei avea acces la suporturile de curs PDF pe viață pentru că le poți descărca. Dacă îți dorești vei putea prelungi la cerere accesul la curs și la întâlnirile de suport live de joi.

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la unele întâlniri live?

Poți urmări pe site în contul tău întâlnirile înregistrate.

Contactează-mă

Dacă tot nu ai aflat răspunsul la ce te frământă, atunci nu ezita să îmi scrii, iar eu îmi iau angajamentul să îți răspund personal la orice întrebare!

+40 722 100 787
contact@ninaparaschivescu.ro