ACUM te poți înscrie în cursul

Devino cea mai bună versiune a ta

28 mai - 20 octombrie 2022

Înțelege și transformă provocările tale, cu instrumente psihologice din Programarea Minții și NLP pentru a-ți recoda starea de bine și performanța.

Rezervă un loc până pe 25 mai și fii cea mai bună versiune a ta în carieră, în viața personală, în fiecare zi! Participarea ta în cele 6 luni poate fi cel mai frumos cadou pe care ți-l faci în 2022.

Acest curs include:

6 module timp de 6 luni
72 de ore de curs live cu Nina Paraschivescu
96 de ore de antrenament
Acces la peste 30 de resurse descărcabile în format PDF
Peste 50 de tehnici de NLP
BONUS: 4 sesiuni online de Life Coaching de grup cu Nina Paraschivescu
BONUS: 8 meditații ghidate Colecția "Mă iubesc"
Webinar: Atrage abundența, prosperitatea, banii, durata 1h
Lecție video: Schimbarea stărilor emoționale la voință
Webinar: Drumul de la gând la rezultat
Exercițiu video "Vindecarea copilului interior rănit", durata 30 min
Lecție video "Cum funcționează subconștientul și cum îl poți influența prin folosirea facultăților intelectual superioare", durata 40 min
Exercițiu video "Vindecarea relației cu părinții", durata 25 min
Meditație ghidată de vindecare emoțională "Cei trei copii"

Gândurile pe care le ai îți influențează viața. Ca să faci din fiecare zi un succes e nevoie să le schimbi. 

Prin mintea ta trec zilnic peste 70 000 de gânduri. Câte dintre ele sunt cu adevărat importante pentru viața și evoluția ta? Câte dintre ele te ajută să crești? Câte sunt negative?

E important să știi un lucru: TU NU EȘTI VOCEA DIN MINTEA TA. 

Tu ești un om minunat, cu un potențial infinit și poți să obții tot ce îți dorești dacă ai mindset-ul potrivit.

Cum îți dai seama că ai fost programat pentru suferință?

Care sunt 7 mari semne care îți arată că în mintea ta sunt programe care te fac să simți incertitudine, suferință sau frică?
 • Ți-e teamă de ce vor spune ceilalți, că vei greși, că te vei face de râs
 • Simți frustrare, nemulțumire în relații, singurătate și nu înțelegi de ce
 • Crezi că alții se descurcă mai bine decât tine și că nu ești la fel de bun/ă ca ei
 • Ești cel mai mare critic al tău și niciodată nu ești mulțumit/ă de ce ai realizat
 • Îi pui pe alții pe primul loc și lași mereu de la tine
 • Ai convingerea că trebuie să fii puternic/ă și că a fi vulnerabil/ă e o slăbiciune
 • Spui că vrei să ai mai multă grijă de tine, dar nu o faci niciodată

Subconștientul tău nu a uitat. Vocea altora a pus stăpânire pe tine!

În subconștientul tău sunt stocate toate informațiile pe care le-ai văzut sau auzit încă din prima clipă de când te-ai născut. Subconștientul nu uită. El înregistrează totul ca o bandă magnetică ce are două butoane: play și rec. Înregistrează când ești copil și apoi redă când devii adult. Ai absorbit ca un burete tot ceea ce ai văzut și ai auzit la părinții și bunicii tăi atunci când erai copil.

Poate crezi că ai uitat suferința pe care ai simțit-o atunci când ți-ai pierdut jucăria preferată sau când ți s-a spus că ești un copil rău însă subconștientul tău nu a uitat. Poate crezi că ai uitat ce spunea mama când erai copil “Să nu ai încredere în străini”, dar acest program încă există în viața ta și se poate manifesta sub forma fricii de a vorbi cu oameni noi.

Desigur aceste programe ți-au folosit până acum, iar unele dintre ele au fost foarte folositoare chiar. Însă acum mai rău te încurcă. Vrei să fii fericit, dar nu știi de ce nu ești. Vrei să ai liniște în cap, dar gândurile negative nu îți dau pace. Vrei să te bucuri de viață, dar câștigul nu îți permite.

NU e vina ta! Ai fost programat să gândești astfel.

Când te-ai născut mintea ta este ca un pahar gol. Părinții tăi, bunicii tăi și toți ceilalți oameni alături de care ai trăit au pus în mintea ta propriile lor programe despre viață, relații și bani. Astăzi spui afirmații împuternicitoare, dar nici tu nu le crezi. Nu înțelegi de ce ai ajuns aici. Nu îți explici anumite lucruri. Nu are nicio logică și acest lucru este adevărat. Subconștientul nu are logică, el doar redă ceea ce a fost pus în el.

Cum ai fost programat să gândești despre iubire și relații

Probabil ai auzit în anturajul tău cel puțin una dintre următoarele fraze:

 • ”M-am sacrificat pentru tine, acum trebuie să-mi fii recunoscător”
 • ”Să nu ai încredere în nimeni”
 • ”Nu contează unde merge bărbatul cât timp seara el vine înapoi acasă”
 • ”Să te descurci singură în viață, să nu depinzi de un bărbat”
 • ”Unde dă mama crește. Tata are întotdeauna dreptate”
 • ”Din cauza ta mă simt astfel, tu m-ai enervat, tu scoți ce-i mai rău din mine”
 • ”Să nu te lași prostit în relații, să ții cu tine, să te aperi mereu”
 • ”Până la 30 de ani trebuie să fii căsătorit și să ai copii, altfel nu ai niciun rost în viață”
 • ”Dacă cineva nu mă iubește înseamnă că nu sunt bun de iubit”

Cum ai fost programat să gândești despre bani

 • ”Stinge lumina să nu ardă degeaba”
 • ”Pune bani deoparte pentru zile negre”
 • ”Fă stocuri de mâncare că dacă nu o să avem”
 • ”Nu da banii pe mâncare, mănâncă ce avem”
 • ”Mănâncă și ultimul dumicat chiar dacă nu mai poți, e păcat să aruncăm”
 • ”Mulțumește-te cu ce ai, nu te întinde mai mult decât îți este plapuma”
 • ”Alege un serviciu stabil și sigur. Mai bine puțin, dar sigur”
 • ”Cei care au bani fură sau fac ei ceva necurat”

Cum poți să schimbi aceste programe mentale nocive?

Ca să îți schimbi viața e nevoie să schimbi modul în care gândești!

Chiar dacă mintea ta găzduiește o mulțime de programe mentale care îți îngreunează viața, tot acolo cresc și gândurile și programele care te ajută să îți atingi potențialul tău adevărat.

Mintea este o grădină roditoare în care cresc și se înmulțesc gândurile pe care le plantezi și pe care le îngrijești.

Gândurile negative sunt buruienile, care cresc singure aduse de vântul împrejurărilor prin care ai trecut. În schimb gândurile bune, care te ajută să evoluezi, trebuie plantate, udate și îngrijite, la fel ca plantele bune din grădină, care dau rod și te hrănesc.

Gândurile nu cresc singure, ci doar dacă le plantezi tu și cureți buruienile din jurul lor.

Dar cum poți să faci asta? De unde știi cum se elimină buruienile, cum se plantează corect gândurile bune, la ce interval trebuie udate și cum trebuie îngrijite?

Te invit să citești mai departe ca să afli.

Și tu poți să transformi felul în care gândești prin Tehnici de Life Coaching și NLP

Poate ai observat că tot mai mulți oameni apelează la un Coach sau un Mentor din diverse domenii (Life, Business etc.). Cu alte cuvinte, ne ajutăm între noi, iar asta e minunat!

Pentru că tot ceea ce ți-ai dori să înveți despre anumite lucruri sau despre ceea ce ți se întâmplă, cineva a studiat asta deja și te poate învăța.

NLP (Neuro-Linguistic Programming) sau Programare Neuro-Lingvistică, este disciplina care studiază modul în care mintea noastră este programată să funcționeze.

NLP-ul studiază legăturile dintre acțiunile noastre și gândurile care le determină, investighează modul în care se formează și identifică sursa lor.

Și cel mai important, îți oferă tehnicile prin care poți reprograma mintea ta pentru a elimina gândurile-buruieni din grădina minții tale și poți planta gânduri pozitive care te duc spre prosperitate și fericire.

O călătorie de 6 luni spre
Cea mai bună versiune a Ta

Te invit să înveți cum funcționează mintea și să înțelegi și partea ei subconștientă care stă ascunsă de noi și ne trimite emoții pe care uneori nu le înțelegem, dar care au efect direct în viața noastră.

Prin Programul “Devino cea mai bună versiune a Ta” vei descoperi Manualul de Utilizare al Creierului și vei știi de unde vin emoțiile sau gândurile și cum să le controlezi.

Ți-am pregătit o experiență construită atent, ca să ai timp să asimilezi toate informațiile importante și să le pui în practică în viața ta.

Programul este alcătuit din 6 Module, câte un modul pentru fiecare lună. Fiecare modul de curs are o temă unică și exerciții specifice de Life Coaching și NLP. Vei învăța pas cu pas secretele programării minții tale și vei descoperi ceea ce nimeni nu te-a învățat până acum.

Vei avea suficient timp ca să treci prin toate materialele, vei face echipa cu colegi din curs pentru a aplica anumite tehnici și vei avea acces pe viață la toate înregistrările.

În plus, vei avea parte de îndrumarea mea pe tot parcursul programului, îți voi fi alături pe Grupul Privat în care se va desfășura și în întâlnirile live de pe Zoom.

Descoperă manualul de utilizare a creierului tău într-o călătorie de 6 luni

Fiecare modul de curs are o temă unică și exerciții proprii de life coaching și de programare neuro-lingvistică. Vei învăța pas cu pas secretele funcționării minții tale. Vei descoperi ceea ce nimeni nu te-a învățat până acum.

Vei avea o lună la dispoziție pentru a asimila informațiile și pentru a face exercițiile. De asemenea vei forma echipă cu alți colegi ai tăi pentru a studia suplimentar materialele din curs și a-ți programa subconștientul pentru ceea ce îți dorești.

Ai nevoie doar de un laptop și conexiune la internet. Programul “Devino cea mai bună versiune a ta” se desfășoară online atât live pe Zoom cât și înregistrat. Ai acces la materia de curs, adică la suport de curs și la video-uri înregistrate pe care le poți urmări când ai timp. Apoi ne vedem live online pe Zoom de 3 ori pe lună.

Cursul este compus din 6 module, câte un modul pe lună.

Conceptele sunt clare, explicate simplu, exercițiile sunt simple de făcut și vei putea vedea progres încă de la primul modul.

Iată ce conține Programul

Modulul 1 - Încrederea în tine

Înveți cum să îți pui întrebările corecte despre modul tău de gândire și că ceea ce se întâmplă în mintea ta nu are legătură cu un eveniment, ci este doar percepția pe care o ai despre acel eveniment. Înveți cum să îi înțelegi mai bine pe cei din jurul tău, să comunici mai bine cu ei și să ai încredere să fii tu însuți.

Modulul 2 - Gestionarea Emoțiilor

Înveți cum să-ți observi emoțiile și cum să le gestionezi. Exersezi tehnici de schimbare instant a unei emoții negative (tristețe, frică, furie, plictiseală) sau de amplificare a unor emoții pozitive (încredere în sine, liniște, fericire).

Modulul 3 - Atingerea Obiectivelor

Înveți pașii pe care îi ai de făcut pentru a obține ceea ce-ți dorești, cum să-ți formulezi obiectivele, cum știi când ești aliniat cu obiectivele tale pe toate palierele din piramida nivelurilor neurologică și practicăm Coaching cu NLP.

Modulul 4 - Relații Fericite și Împlinite

Înveți despre erorile minții (ștergeri, generalizări, distorsiuni) și afli întrebările prin care provoci mintea (a ta sau a celor din jur) să iasă din aceste capcane obținând astfel mai multă claritate în gândire și o comunicare mai bună cu cei de lângă tine.

Modulul 5 - Crește-ți Puterea de Convingere

Înveți limbajul hipnotic de inducere în transă prin care poți ajuta pe cineva să apeleze la resursele subconștientului pentru a face anumite schimbări sau pentru a rezolva probleme dificile. Înveți cum să-ți rescrii convingerile din subconștient pe baza limbajului hipnotic. Înveți cum să-ți gestionezi conflictele interioare (frici, neliniști, frustrări) față de o persoană sau față de anumite situații din viața ta, prin conectarea și comunicarea cu părțile din subconștient.

Modulul 6 - Rescrierea Trecutului. Crearea unui viitor extraordinar

Înveți să lucrezi cu subconștientul tău și să folosești tehnici care te ajută să faci schimbări de durată și să depășești tiparele mentale ale trecutului. Înveți să îți identifici dorințele și lucrurile care îți aduc împlinire și faci pași concreți spre îndeplinirea lor.

BONUS - Recapitulare și Auto-Evaluare

Înveți cum să folosești “Linia Timpului” pentru a rescrie istoria personală, pentru a vindeca anumite traume, pentru a accesa proiecții viitoare, pentru a găsi resurse din trecut și a le aduce în experiențele dorite. Tot ce ai învățat și practicat în aceste 6 luni se contura mai clar și vei știi cum să te folosești de toate tehnicile învățate ca să îți creezi viitorul dorit.

Îți sunt alături la fiecare pas în cele 6 luni și te ajut să transformi gândurile negative într-un mindset câștigător

Tu ești creatorul vieții tale.

Dar tiparele mentale din subconștientul tău nu îți dau voie să trăiești acest rol, la fel cum mi-au stat și mie în cale înainte să descopăr că pot să le schimb.

Eu sunt Nina Paraschivescu și îți voi fi mentor și prieten în călătoria pe care o ai în față și care te învăța cum să îți pui mintea și gândurile să lucreze pentru tine.

Îți dorești să scapi de gândurile negative, de rumegarea constantă a trecutului și de frica sau blocajele care te țin pe loc?

Personal, mi-aș fi dorit să aflu mai repede toate aceste lucruri și să lucrez cu mine însămi ca să evit efectele pe care convingerile, blocajele și fricile le au asupra noastră.

Dar acum, după 16 ani în care am participat la programe, certificări și specializări, am încredere să stau în fața ta și să îți promit că te pot învăța și pe tine ceea ce știu.

În acești ani, am pus bazele Școlii de Coaching, am creat Comunitatea Femeia Feminină și am urmat programe intensive de training și coaching 1 la 1 cu Bob Proctor (Proctor Gallagher Institute) și la Robbins Research International.

Sunt membră a Inner Circle Tony Robbins SUA.

Sunt Coach profesionist, Master NLP acreditată internațional, trainer, expert în comunicare și psiholog în formare.

Până în prezent am creat peste 25 de Programe, Cursuri și Seminarii și am alături o comunitate de aproape 10 000 de oameni care mă urmăresc.

Toată experiența mea și a echipei mele va fi la dispoziția ta în aceste 6 luni de Curs.

O sesiune individuală cu mine te-ar costa 100 de euro, dar în Programul pe care l-am creat pentru tine, vei avea parte de mult mai mult decât doar îndrumarea mea. Am creat o experiență, unde materialele pe care le studiezi, înregistrările video, suportul meu și al echipei, comunitatea, te vor ajuta să faci în fiecare zi pași spre cea mai bună versiune a ta.

Un singur lucru te poate opri. Frica de schimbare.
Dar dacă te afli aici, înseamnă că știi deja că ai nevoie să schimbi ceva.

Dă-ți voie să devii cea mai bună versiune a ta!
Nu lăsa să treacă anii și să trăiești cu golul din suflet care te separă de cine ești tu de fapt.

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt

Alte zeci de oameni au devenit deja o versiune mai bună a lor alături de mine

Nina a făcut ca lucrurile să pară simple

Nina a creat un cadru de învățare excelent, un cadru inspirațional. Cursul este structurat astfel încât am reușit să asimilez informația în ritm optim și să o aplic imediat în exercițiile practice, fără a consulta manualul. Fenomenal pentru mine. Structura cursului în care a împletit teoria cu practica și cu exemple din experiență proprie a facilitat înțelegerea în profunzime a metodelor și tehnicilor specifice profesiei. Nina a făcut ca lucrurile să pară simple.

- Monica Goran

Am mult mai multă încredere în mine și trăiesc conștient fiecare zi

În urma cursului m-am schimbat foarte mult. Am mult mai multă încredere în mine și trăiesc conștient fiecare zi a vieții mele. Știu că de mine depinde tot ceea ce trăiesc. Și că eu sunt creatorul vieții mele. Pe parcursul acestui curs am făcut schimbări semnificative în viața mea. Am o perspectivă clară asupra ceea ce vreau să devin și să fac. Mi-am îmbunătățit relațiile cu părinții mei, cu soțul și cu copiii. Sunt mai atentă la nevoile lor, mai prezentă în relația cu ei, mai răbdătoare și mai iubitoare. Acum mă concentrez mai mult pe a oferi decât pe a primi.

- Cristina Cătănoiu

Pot să contribui la a face lumea în care trăim un loc mai bun

M-am descoperit pe mine. Mi-am descoperit o pasiune care îmi dă energie și care mă ajută să înțeleg mai bine lumea din jurul meu. Îmi place să cred că, în urma acestui curs, am trecut la un alt nivel al evoluției mele. Un nivel care mă împuternicește. Îmi dă și mai multă încredere în mine că pot să contribui la a face lumea în care trăim un loc mai bun. Pentru noi și pentru cei din jurul nostru. 

- Felicia Dincă

Mi-am însușit un nou mod de gândire

Multe întrebări puternice, multe tehnici, multă valoare! Pe mine personal m-a ajutat foarte mult acest curs, mi-am însușit un nou mod de gândire, un mod de gândire focusat pe soluții, nu pe probleme. Am mai învățat că un obiectiv fără un plan este doar un vis. Întocmirea unui plan de acțiune și respectarea lui este cheia îndeplinirii tuturor obiectivelor! Acțiune, acțiune și iar acțiune!! 

- Adelina Diacanu

Nina este un MENTOR și un COACH extraordinar

Am început acest curs cu intenția de a face o schimbare în viața mea. Să dobândesc încredere în mine, să mă cunosc pe mine, să învăț să lucrez cu mine, iar mai apoi cu oamenii și să comunic. Despre Nina sunt foarte multe de spus. Nu cred că pot să exprim în cuvinte toată aprecierea pe care o am la adresa ei. Nina este un MENTOR și un COACH extraordinar. Un om deosebit, devotat, pasionat, implicat în tot ceea ce face și în a ne ajuta să ajungem acolo unde ne dorim. Pe lângă partea teoretică, am primit și foarte multe exemple concrete din experiența ei proprie de coach și business owner tocmai pentru a înțelege mai bine ceea ce predă. 

- Monica Brâncoveanu

Cursul m-a învățat să am încredere în mine și în cei din jur

Cursul acesta mi-a adus mult mai mult, mi-a adus transformare, mi-a adus încredere și iubire de sine, și m-a învățat să am răbdare cu mine și cu cei din jur. Nina Paraschivescu este un trainer deosebit care pune suflet în tot ce face și dorește să ne ajute pe fiecare în parte să ajungem unde ne dorim, chiar să ne depășim. Cursurile sunt bine structurate, informația foarte clar explicată cu exemple și multă practică. Cred că este cel mai profesional curs la care am participat. Programul este bine planificat și există echilibru între curs și pauze. 

- Magda Pirckmayer

Valoarea totală a celor 6 luni petrecute împreună este de peste 10 mii lei, dar pe tine te costă infinit mai puțin

6 Module Înregistrate a câte 8 ore fiecare
Valoare: 2500 lei
52 ore de Curs Live Online cu mentorul tău
Valoare: 2500 lei
36 ore de Practică Live
Valoare: 2500 lei
+50 Tehnici NLP
Valoare: 1000 lei
+30 Resurse și Materiale în format PDF
Valoare: 750 lei
Teme și Exerciții Live, în Grup
Valoare: 750 lei
Acces în Grupul Privat de WhatsApp
Valoare: de neprețuit
Îndrumare, feedback și răspunsuri la întrebări
Valoare: de neprețuit
BONUS: 8 Meditații Ghidate
Valoare: 500 lei

Dacă te înscrii până pe 25 mai poți alege plata în 6 rate.

Această sumă nu este nota de plată pentru curs. Este investiția ta în tine, în ceea ce ești și ceea ce poți deveni odată ce schimbi programele mentale care îți opresc evoluția.

Te costă mai puțin decât o ieșire de weekend la o cabană, unde de multe ori fugi de tine și de viața ta cu care nu te identifici și care nu îți mai aduce satisfacție.

Sau cât un cărucior plin de cumpărături de la supermarket. Dar mâncarea și lucrurile pe care le cumperi nu vor umple niciodată acel gol interior pe care îl simți.

Acel gol interior, e diferența dintre ceea ce ești și ceea ce ai putea fi dacă ți-ai da voie să fii cea mai bună versiune a ta.
Alege să completezi acel gol!

Alege să faci pași spre potențialul tău adevărat schimbând de la rădăcină tiparele mentale care ți-au creat golul!
Dă-ți voie să înveți să îți folosești mintea, gândurile și emoțiile în avantajul tău.

Te voi îndruma pas cu pas și îți promit că vom reuși împreună.

Începem pe 28 mai, vii și tu?

Cum te înscrii la curs?

Participarea ta la curs va fi confirmată doar în urma unei sesiuni telefonice gratuite de evaluare cu Nina Paraschivescu, trainerul și expertul tău în programarea minții, care te va ajuta să îți dai seama dacă acest curs este potrivit pentru tine. În cadrul sesiunii vei afla cum îți poți rezerva un loc la acest curs.

PROGRAMEZ SESIUNEA

* După ce te-ai înscris pentru sesiunea de evaluare așteaptă telefonul din partea Ninei și a echipei sale.

Garanția 100% Money Back

Am încredere totală în ceea ce îți ofer.

Dar pentru că îmi doresc să pășești împăcat/ă pe acest drum al transformării, îți ofer toți banii înapoi dacă în termen de 10 zile de la înscriere îți dai seama că acest curs nu e pentru tine.

Încă nu te-ai hotărât?

Vocea din mintea ta care îți spune de multe ori ce poți să faci și ce nu poți și care îți răspunde la întrebările pe care ți le pui în legătură cu realitatea nu ești tu.

Acea voce, gândurile pe care mintea ta ți le spune, sunt mici părți din care ești format. Ești tot tu, dar în alt punct al vieții tale. Să îți dau un exemplu:

Te afli în fața acestui curs și ai de luat o decizie. Părțile tale, care trăiesc adânc în subconștient încep să aibă păreri despre asta. Ce spun ele?

“În loc să dau banii ăștia mai bine îi strâng pentru altceva.”

Partea din tine care a trecut prin provocări și lipsuri financiare vrea să îți poarte de grijă și îți spune să strângi banii în loc să îi cheltuiești. Acea parte îți vorbește de acolo, din trecut, din momentul în care ai simțit acele lipsuri și e speriată că nu vei avea suficienți bani ca să duci un trai bun.

Dar ceea ce nu știe această parte este că de atunci lucrurile s-au schimbat. Tu te-ai schimbat. Ai crescut, câștigi mai bine și îți gestionezi mai bine veniturile.

“Pe mine nu mă poate ajuta.”

Aici vorbește o altă parte din tine. O parte care și-a pus în trecut încrederea în ceva care promitea să te ajute și acel ceva (sau cineva) te-a dezamăgit. Poate ai făcut eforturi și în trecut să îți faci viața mai bună, dar ai eșuat și această parte din tine e acum convinsă nu e în stare, că e ceva în neregulă la ea.

Această parte din tine trăiește încă în experiența pe care a trăit-o. Nu vede o altă cale, pentru că nu i-ai arătat-o. De fiecare dată când asculți de gândul pe care ți-l spune și crezi că pentru problema ta (oricare ar fi ea) nu există o soluție, îi confirmi că are dreptate și îi întărești convingerea.

“Nu am timp și nu pot să mă țin.”

Această parte din tine se stresează mult. Încearcă să rezolve cât mai multe lucruri, până seara cazi de oboseală. Cu toate astea, timpul nu îți ajunge niciodată și mereu sunt atât de multe lucruri de făcut. Această versiune a ta îți vorbește din mijlocul stresului. E prinsă în cea mai plină și stresantă zi pe care ai trăit-o vreodată și îți trimite gânduri și emoții de acolo.

Partea aceasta nu știe că acel stres a trecut și că între timp lucrurile s-au mai liniștit. Poate în acea zi, cea mai stresantă zi din viața ta, nu ai reușit să rezolvi totul și s-a întâmplat ceva grav. Gândul pe care ți-l transmite este că NU AM TIMP, pentru că îi e teamă că dacă nu e atentă mereu la task-uri, se va întâmpla din nou ceva grav la lucru sau în afacere sau chiar în viața personală.

7 Motive să te înscrii la Cursul “Devino cea mai bună versiune a Ta”

 1. Înțelegi tiparele, cercurile emoționale și comportamentale în care te învârți; și vei știi concret cum anume să le lucrezi cu instrumentele NLP
 2. Obții claritate asupra contextelor provocatoare din trecut sau prezente, la care nu ai răspuns și îți creezi un viitor mai congruent cu tine însuți
 3. Găsești drumul spre autenticitate, încredere în sine și sănătate (fizică și emoțională)
 4. Ajungi la împăcare și recunoștință față de experiențele din viața ta
 5. Te vei privi cu alți ochi și vei crede în forțele proprii pentru că vei vedea rezultate imediate
 6. Devii un maestru al energiei (bateriei) tale, îți ascuți simțurile și puterea rațiunii
 7. Dizolvi frica față de viitor, mai ales față de bani, carieră sau business.

Chiar îți vei refuza să fii o versiune mai bună a ta?
Vino alături de mine într-o călătorie de 6 luni care începe sâmbătă, 28 mai, și fii creatorul vieții tale!

Ai întrebări?

Vezi mai jos răspunsurile la cele mai frecvente întrebări, iar dacă nu ai aflat ce îți doreai, nu ezita să mă contactezi și îți voi răspunde personal

Care este prețul programului?

Dacă te înscrii acum prețul Programului este de 2997 lei dacă alegi să plătești integral sau 6 rate a câte 547 lei.

Pot achita în rate?

Da, poți achita cursul în mai multe rate.

Când începe cursul?

În momentul în care faci prima plată ești automat înscris la curs. Primești acces la o parte din materiale imediat după achitarea cursului sau a primei rate. Ulterior vei putea participa la modulele de curs live cu Nina conform programului afișat pe această pagină. După începerea cursului (adică a modulelor live cu Nina) vei primi și programarea antrenamentelor de joi seara.

Ce se întâmplă după ce se termină cele 6 luni de curs?

După cele 6 luni de curs ai acces în continuare la cursul înregistrat timp de alte 6 luni și ai acces la suporturile de curs PDF pe viață. Vei putea urmări cursul încă o dată și vei reface exercițiile. Practic poți să reiei toată materia din nou.

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la unele întâlniri live?

Ai acces la cursul înregistrat. Sesiunile live tip antrenament nu sunt înregistrate pentru că ele sunt destinate exersării. Practic nu te poți antrena de pe margine. Sesiunile de curs cu Nina sunt înregistrate parțial și vei putea urmări înregistrarea ulterior când este uploadată pe platforma de curs.

Acest curs include:

6 module timp de 6 luni
72 de ore de curs live cu Nina Paraschivescu
96 de ore de antrenament
Acces la peste 30 de resurse descărcabile în format PDF
Peste 50 de tehnici de NLP
BONUS: 4 sesiuni online de Life Coaching de grup cu Nina Paraschivescu
BONUS: 8 meditații ghidate Colecția "Mă iubesc"
Webinar: Atrage abundența, prosperitatea, banii, durata 1h
Lecție video: Schimbarea stărilor emoționale la voință
Webinar: Drumul de la gând la rezultat
Exercițiu video "Vindecarea copilului interior rănit", durata 30 min
Lecție video "Cum funcționează subconștientul și cum îl poți influența prin folosirea facultăților intelectual superioare", durata 40 min
Exercițiu video "Vindecarea relației cu părinții", durata 25 min
Meditație ghidată de vindecare emoțională "Cei trei copii"

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau ai informații pe care nu le-ai găsit pe pagină ne poți contacta și cu mare drag te ajutăm.

+40 722 100 787
contact@ninaparaschivescu.ro