Regăsirea
copilului interior

Dacă ai trăit o copilărie dificilă, dacă îți este greu să ai o relație sănătoasă cu familia, sau dacă ai tendințe anxioase și depresiveacest curs ți se adresează.

Lei

499

LEI

Durată

3

ore

Prelegeri

14+

Episoade & exerciții

Cursanți

274

Cursanți fericiti

Efectele negative ale deconectării de copilul interior

Probabil că ai întâmpinat și tu:

  • Dificultăți în a găsi fericirea și împlinirea în relațiile romantice.
  • Probleme în a gestiona sănătos relația cu părinții.
  • Lipsa încrederii în tine și incapacitatea de a stabili limite sănătoase cu cei din jur.

Se spune că toate problemele ni se trag din copilărie…

Asta nu este din cauză că toți părinții au fost părinți răi, ci pentru că felul în care ne raportăm la viață este învățat în copilărie.

Modurile în care abordăm frica, tristețea, iubirea, atașamentul, nesiguranța, sau încrederea în sine sunt învățate în copilărie, pentru că atunci ni s-au format răspunsurile la provocări.

Iar acum, vrând-nevrând, culegem roadele acelei perioade. Ne sunt afectate relațiile romantice, relația cu părinții și familia, încrederea în sine și multe alte aspecte ale vieții.

Chiar dacă nu mai ținem minte mare lucru din acea perioadă, fiecare dintre noi are încă un copil interior care se luptă pentru siguranță și iubire în același mod imatur pe care-l folosea în primii ani de viață.

„Copilul interior” este latura noastră creativă, curioasă, sensibilă. Este, într-un fel, esența noastră emoțională.

Copilul interior nu a dispărut. Nu l-am lăsat niciodată în urmă. Acesta este încă în centrul ființei noastre… dar a fost acoperit, asemenea unei cepe, de zeci de straturi de maturitate.

Depresia este un strigăt de ajutor al copilului interior, care are nevoie de atenție și iubire. Are nevoie de iertare, afecțiune și libertate.

Noi adulții ne abuzăm constant copilul interior.

Viciile sunt un simptom al acestui abuz. Mâncarea, alcoolul, țigările, drogurile, sexul, shoppingul sunt doar câteva dintre pansamentele pe care le folosim pentru a ne acoperi tristețea.

Dar există o veste bună!
Prin vindecarea copilului interior îți poți regăsi echilibrul interior, liniștea și entuziasmul vieții.

Descoperă procesul de vindecare prin care te reconectezi cu copilul interior

Soluția pe care o cauți se numește Reparenting Direct și înseamnă pur și simplu să îți deschizi o linie directă de dialog cu copilul interior și să îi fii tu părinte. Adică să îi oferi înțelegere, iertare, acceptare, încredere, libertate și iubire.

Și astfel, prin prisma copilului interior, să îți oferi chiar ție aceste lucruri.

Acesta este drumul spre vindecare pe care îl explorez în programul "Regăsirea Copilului Interior".

Dacă ai trăit o copilărie dificilă, cu nesiguranță, strictețe, pedepse și tristețe, atunci acest program este pentru tine.

De regulă, oamenii care au încercat să se maturizeze cât mai repede și care au fost „îngropați” în responsabilități… au cea mai urgentă nevoie de reconectare cu copilul interior.

Aici intervine procesul de Reparenting Direct, așa cum îl vei descoperi în cadrul programului „Regăsirea Copilului Interior”.

Pasul 1

Îți reamintești cum erai în copilărie. Ce preocupări aveai, ce temeri și ce sentimente generale. Când te simțeai trist/ă, când te simțeai în pericol… și cu cine erai în acele momente marcante.

Pasul 2

Metamorfozezi aceste amintiri în imaginea unui copil. A copilului tău interior.

Pasul 3

Revizitezi momentele traumatizante și interacționezi cu copilul interior ca și cum ar fi vorba de altcineva. Cum ai liniști copilul? I-ai arăta probabil înțelegere și iubire. Și i-ai spune că nu e vina lui…

Pasul 4

Folosești un caiet de lucru — o unealtă de comunicare directă cu copilul tău interior și un fel de jurnal al simptomelor pe care le identifici în viața de zi cu zi.

Pasul 5

Folosești periodic meditațiile ghidate, special concepute pentru a te ghida în acest proces de vindecare.

Pasul 6

Urmezi programul în ritmul tău. Folosești aceste unelte de câte ori simți nevoia.

Nu este un proces complicat. Nu este un „tratament” experimental. Tot ce trebuie să faci este să urmezi o serie de exerciții care stau la baza vindecării emoționale ale câtorva milioane de oameni.

Meriți să faci asta pentru tine. Și meriți liniște, armonie și chiar fericire.

Iar acum îți pun la dispoziție programul „Regăsirea Copilului Interior” cu o reducere semnificativă.

Profită chiar acum de oferta limitată și reconectează-te cu copilul interior!

Regăsește-ți copilul interior și învață cum să te conectezi cu el

Acest curs te ajută dacă:

  • Ți-ai ignorat copilul interior atât de mult timp încât nici nu mai ești sigur/ă că ai unul în interior.
  • Te-ai îndepărtat și deconectat atât de mult de propriile sentimente încât nu mai simți emoțiile anumitor părți din tine.
  • Nu îți cunoști încă și nu ți-ai integrat până acum copilul interior
  • Ai momente când încă nu știi să deosebești vocea adultului de cea a copilului
  • Vrei să devii mai independent și puternic deoarece eliberezi emoții negative ce datează încă din perioada intrauterină
  • Vrei să înveți să lucrezi cu fotografia pentru vindecarea ta emoțională
  • Îți dorești mai multă liniște dobândită natural și ușor prin eliberarea de suferințele emoționale ale copilului tău interior rănit

Cursul Regăsirea copilului interior te ajută în călătoria ta de vindecare a copilului interior rănit. Cursul este format din mai multe episoade, exerciții practice și meditații ghidate. De asemenea conține un workBook ce te va ajuta să parcurgi singur procesul de vindecare a rănilor emoționale ale copilului tău interior.

Înscrie-te chiar acum și reconectează-te cu copilul interior!

Vei putea urmări cursul prin acces pe platforma dedicată.
După achiziționare vei primi pe email userul și parola pentru a urmări imediat cursul online.
Dacă ai deja cont pe site-ul meu trebuie să fii logat atunci când comanzi cursul.

Episoade Curs

Episodul 1 - Introducere

Episodul 2 - Copilul interior

Episodul 3 - Reguli și mesaje negative frecvente în familiile cu probleme

Episodul 4 - Convingeri limitative despre copilul interior

Episodul 5 - Adultul interior

Episodul 6 - Stadiile durerii

Episodul 7 - 5 stadii ale conștientizării sentimentelor și emoțiilor

Exerciții

Exercițiul 1 - Meditație ghidată de conectare cu copilul interior și scrierea unei scrisori speciale

Exercițiul 2 - Comunicare între copilul interior și adultul interior

Exercițiul 3 - Lucrul cu fotografia

Exercițiul 4 - Lucrul cu simboluri pentru vindecarea profundă a emoțiilor din subconștient

Exercițiul 5 - Meditație ghidată pentru vindecarea copilului interior rănit

Exercițiul 6 - Meditație ghidată vindecarea în pântecul mamei

Workbook

Caiet de exerciții practice pe care le vei face în scris

Ce spun cursanții Ninei Paraschivescu?

Am reușit să-mi gestionez emoțiile și să nu mai iau lucrurile personal. Viața mea s-a schimbat mult, mi-am schimbat gândirea, interacțiunea mea cu celelalte persoane e diferită, relațiile s-au îmbunătățit, am făcut o scurtă selecție care mă ajută. Relația mea cu fetița mea este mult mai frumoasă acum.

Mi-am dat seama că fără acțiune și fără răbdare nu îmi pot schimba viața. Înainte îmi doream ceva și voiam să se materializeze instantaneu. Apoi deveneam frustrată că vedeam că nu funcționează lucrurile chiar așa, dar acum mi-am schimbat atitudinea și lucrurile în viața mea s-au schimbat.”

- Claudia Sbîrnea, jurist, life coach, mămică

Cel mai puternic impact l-a avut pentru mine descoperirea copilului interior, îmbrățișarea lui și aducerea lui în prezent. Mi-am descoperit copilul interior și am învățat cum să fiu atentă la el.”

Acum comunic asertiv, ofer feedback care să-i ajute pe cei de lângă mine și reușesc să privesc situațiile din mai multe perspective. Acest curs m-a ajutat să îmi îmbunătățesc relațiile. Să fiu atentă la emoțiile și gândurile mele și cum să le gestionez.”

- Alina Mîrț, angajat corporație

Acest curs m-a ajutat să mă înțeleg mai bine, să mă iubesc mai mult, să mă accept așa cum sunt. Am devenit o mamă mai prezentă în viața copiilor mei. M-am pus de multe ori în papucii soțului mei și i-am dat dreptate, i-am acceptat punctul de vedere. Am prins curajul să mă arăt așa cum sunt, să-mi exprim sentimentele și opinia oricând fără să-mi fie frică de judecată sau fără să mă deranjeze părerea cuiva.”

Recomand acest curs oricărei persoane care vrea să se cunoască mai bine, care vrea să vindece anumite traume sau să ierte persoanele care i-au afectat negativ viața.”

- Magda Pirckmayer, profesoară de limba germană, mămică a 5 copii minunați

Mulți dintre prietenii mei mi-au spus că sunt o altă Alina. Ce am făcut de strălucesc așa? Am descoperit încrederea în mine, am învățat să îmi schimb emoțiile la voință și focusul meu s-a orientat pe soluții, nu pe probleme ca înainte. Înainte de cursul acesta credeam că nu merit, nu pot, că nu sunt suficient de bună, că alții sunt mai buni. Acum pot și realizez. Acest curs a scos partea productivă din mine pe care nu mai vedeam că o am.”

- Alina Munteanu, economist, specialist payroll

La acest curs mi-am descoperit copilul interior și am învățat să vorbesc cu el cu adevărat și să-l ascult, să-l iubesc.. Acum îmi trăiesc propriile visuri, nu le mai trăiesc pe ale altcuiva.

Sunt echilibrată, îmi este ușor să văd partea pozitivă a lucrurilor. Acum nu mai lupt în fiecare zi pentru recunoaștere și acceptare. Nu îmi mai este frică să trăiesc cu gândul la viitor. Am o încredere extraordinară în ceea ce pot eu să fac și simt că nimic nu mă poate opri.

Sunt mult mai relaxată în fața judecăților celorlalți. Am învățat să înțeleg în loc să judec. Am găsit o mare plăcere în a fi recunoscătoare și în a trăi crezând în bunătate și omenie. În urma cursului am observat că mi s-au îmbunătățit foarte mult relațiile cu familia și cu prietenii.

- Monica Brîncoveanu, numerolog, designer vestimentar, life coach