Cursuri cu
Business Coach
Nina Paraschivescu

Alege cursurile cu
Nina Paraschivescu

Şcoala de
Coaching

Curs live online

Înscrie-te la Școala de Coaching cu Nina Paraschivescu și vei învăța să îți rezolvi problemele personale și profesionale, devii coach profesionist acreditat și faci primii pași în a construi afacerea to în coaching. Înveți cum să-i ajuți pe oameni să trăiască cea mai minunată variantă a vieții lor.

Află mai mult

Şcoala de
Business

Curs online de dezvoltare personală

Înscrie-te la Școala de Business și urmează cursurile cu Nina Paraschivescu – Business Coach. Vei învăța cum să adopți un mindset de antreprenor, cum să creezi de la zero afacerea ta online profitabilă și să te bucuri de rezultate. Afacerea ta poate schimba lumea în bine. Începe acum!

Află mai mult

Gândeşte
Abundent

Curs online de dezvoltare personală

Înscrie-te la cursul “Gândește Abundent” Nina Paraschivescu pentru a învăța să îți schimbi convingerile limitative despre bani. Vei face exerciții specifice care vor schimba programarea mentală despre bani din subconștientul tău și îți vei crea o viață prosperă.

Află mai mult

Ştiinţa de a deveni
Bogat

Curs live online

Află cum să gândești într-un MOD ANUME pentru a-ți crește veniturile. Descoperă mindsetul de abundență, care este relația ta cu banii, cum te simți tu raportat la bani și cum să manageriezi banii. Studiu online al celui mai bun text despre bani care a fost scris vreodată.

Află mai mult

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău, în fiecare zi de luni?