Povestea inspirațională a broscuței

Publicat pe 17 august 2021

Povestea inspirațională a broscuței

Îți las mai jos una din poveștile inspiraționale care pe mine m-au motivat să muncesc pentru a-mi îndeplini visurile și pentru a ajunge ceea ce sunt astăzi.

Câteva broscuțe de pe malul unui lac și-au propus să organizeze un mare concurs pentru a vedea care dintre ele poate să ajungă în vârful unui turn ce se înălța semeț la marginea dinspre apus a împărăției lor.

Și, ca la orice concurs, s-a adunat curioasă, o mulțime impresionantă de spectatori pentru a urmări cursa și pentru a le încuraja pe broscuțe. Se auzea cum șușotesc între ei despre cât de înalt este turnul și cât de periculoasă este această întrecere, despre cât de obositoare va fi încercarea și despre îndoiala lor că vreuna dintre broscuțe va reuși să ajungă până sus.

Cum s-a dat startul, broscuțele au început să se cațere vioaie, însă de jos auzeau vocile spectatorilor, unii prieteni, alții necunoscuți, cum strigau pline de teamă:

N-are rost, turnul este prea înalt! Opriți-vă, sunteți în pericol, o să cădeți!

Tot mai multe broscuțe au început să se resemneze și una câte una au abandonat cursa. Numai una singură a continuat să se cațere cu încăpățânare mai departe.

Nu voia cu nici un chip să renunțe!

Ea a fost singura care a ajuns în vârful turnului. Toate celelalte broscuțe și toți spectatorii au vrut să afle cum a reușit să facă un efort atât de mare, așa că au mers să o întrebe.

Așa s-a aflat că broscuța învingătoare era SURDĂ!!!

Fii surd la critici, la negativitate, la oamenii care nu cred în tine și în visurile tale.
Continuă să muncești în fiecare zi pentru visurile tale, să te dezvolți și să crești.
Eu sunt aici pentru a te susține și pentru a te ajuta să-ți îndeplinești visul — oricare ar fi el.

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

S-ar putea să-ți placă articolele

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!