Am venit la Școala de Coaching ghidată de instinct

Și nu a fost întâmplător

Am venit la Școala de Coaching ghidată de instinct

Eu am venit la Școala de Coaching ghidată de instinct. Am o meserie care mă împlinește, am un venit destul de frumos. Am participat încă din timpul pandemiei la un webinar susținut de Nina și m-a fascinat profesionalismul, empatia, naturalețea ei și pasiunea cu care vorbea despre coaching. Atunci m-am întâlnit pentru prima dată cu coachingul.

Dezvoltarea personală și psihologia făceau parte activă din viața mea. Totuși fiindcă nu dispuneam la momentul acela de suma de care aș fi avut nevoie pentru școală, și probabil nici de motivația necesară, a rămas a fi doar o sămânță plantată în mintea mea.

Sămânța însă a început să crească, și așa a urmat interviul la Școala de Coaching. Nu îmi pot explica nici azi ce m-a împins până acolo. Știam că tot nu am suma necesară, că am un program de lucru foarte rapsodic, ce pentru cei din afara breslei este de neînțeles – și nu voi reuși să particip la cursuri și totuși lucrurile s-au aliniat.

La puțin timp după începerea școlii am realizat că nu era doar o întâmplare. Am împrumutat banii necesari, programul de lucru deodată mi-a permis să particip la majoritatea cursurilor, iar apoi am conștientizat că, deși nu voi renunța la meseria pe care o fac, voi face coaching în paralel, pentru că nu mai este doar un hobby, a devenit dragoste!

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Am să fiu coach! Mă simt deja coach! Este ceva ce face parte din viata mea de zi cu zi. Sunt în Școală încă și am deja 4 clienți plătitori fără să mă promovez încă și se pare că fac o treabă bună. Clienților mei le place să lucreze cu mine și obțin succesul la care nici nu se așteptau! M-am specializat pe comunicare și public speaking și este minunat.

Nu mai am niciun dubiu că am devenit coach bun cu ajutorul Ninei și mentorilor și știu că voi lucra să devin din ce în ce mai bună pe zi ce trece! Mi-am luat valoros: să mă încred în intuiție și să accept ghidarea; cu blândețe și acceptare să mă îndrum, cum îi îndrum și pe clienții mei.

Cei care sunteți noi veniți în Școală să știți că ați luat cea mai bună decizie posibilă, și sub bagheta Ninei și a mentorilor, veți devenii coachi excepționali!

Melinda Kantor

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!