Dacă este să fie va fi: Am devenit coach și mi-am îndeplinit un vis

Încă de acum 11 ani mi-am dorit să fiu coach

Dacă este să fie va fi: Am devenit coach și mi-am îndeplinit un vis

Mai în glumă mai în serios…la început când eram copilă pe la 14-15 ani mi-am dorit să devin psiholog criminalistic. Viața mi-a pregătit un alt curs și am uitat de visul meu, mai ales că nu existau cursuri la fără frecvență la psihologie, iar eu trebuia să trăiesc din ceva, deci jobul a primat.

Mutarea în Elvetia la o vârstă matură și cu o personalitate autentică, o vârstă la care știam clar cine sunt și ce vreau, a fost o provocare căreia am putut să îi fac față mai ușor cu un coach și unul foarte bun cu ajutorul căruia am observat schimbările interioare prin conștientizare. Temele abordate au fost foarte complexe și atunci mi-am dorit să devin coach. Dar aveam pe listă atâtea de învățat încât la vremea aceea nu mi-ar fi permis timpul să fac și o Școală de Coaching.

Îmi doresc să fiu coach de mai mult de 11 ani de când am avut primul coach în Elveția. Destinul nu îți joacă niciodată feste. Dacă este să fie va fi. Așadar, după atâția ani coachul meu m-a sunat într-o zi să mă întrebe dacă sunt de acord să îi fac un testimonial necesar pentru noul lui mentor. Pentru că am vrut ca testimonialul să fie structurat și realist, am căutat pe net ce calități trebuie să dețină un coach foarte bun.

Așa am ajuns la școala Ninei. Nu cred că am citit mai mult de 10 rânduri și am fost sigură ca vreau să îi fiu cursantă la școala ei. Deși trebuie să recunosc că atunci când am ascultat testimonialele despre Nina am fost sceptică și m-am gândit dacă totul este despre ea. Am aplicat imediat fără să cântăresc nimic.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Am început cursurile și de la a 3-a ședință am înțeles testimonianele pe care le credeam doar reclama. Am înțeles că Nina este inima acestui proiect. Și că este mai mult decât un coach căci nu îi citisem CV-ul.

Îți mulțumesc Nina că ne dai o asemenea șansă, dar și pentru că ne ești exemplu în ceea ce trebuie să devenim prin școala ta. Mulțumesc întregii echipe care te susține în acest proiect și sunt mândră că am fost cursanta Școlii de Coaching “Nina Paraschivescu”. ❤️

Camelia Mikesch

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!