"Acest curs este o investiție pentru toată viața, nu doar pentru acum"

Felicia Dincă, manager

Cursul este o investiție pentru toată viața, nu este doar pentru acum. Avem suportul de curs și înregistrările. Prezentarea pe care ne-ai făcut-o, exercițiile, exemplele date, nota 10. Felicitări! Pentru mine a fost mai mult decât aș fi avut nevoie. Chiar m-a mulțumit foarte mult. E un curs de la care plec cu lucruri pe care pot să le aplic. Nu e doar teoretic.

A fost o experiență nemaipomenită! Mulțumesc mult.

Acest curs a însemnat răspunsul la multe întrebări în legătură cu mine. De ce reactionez câteodată așa cum o fac, ce pot face pentru a realiza schimbările pe care mi le doresc. Cum pot schimba interpretarea făcută de mintea mea a ceea ce mi se întâmplă, în funcție de ceea ce am mai mult nevoie.

Am înțeles că așa cum au fost scrise anumite programe în subconștientul nostru, tot la fel pot fi și rescrise așa cum ne dorim și cum avem nevoie. Printre multe alte beneficii, am reușit să șterg impactul unei amintiri vechi, dureroase, printr-un exercițiu care nu a durat mai mult de 10 minute.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Acum sunt mult mai atentă la convingerile mele, la modul cum gândesc și îmi aleg cu mai multă grijă cuvintele pe care mi le spun.

De asemenea, am conștientizat că pot gestiona mai bine relațiile cu ceilalți prin controlul atitudinii mele față de ce se întâmplă în jurul meu. Mi-a plăcut atmosfera din timpul cursului, faptul ca a fost un curs foarte interactiv.

Pentru cei care vor să se înțeleagă mai bine și care vor să înțeleagă cum funcționează mintea omului este un curs foarte bun! 

Înainte de curs credeam că mai este ceva ce încă nu am descoperit. Acum cred că am descoperit ce știam că există, dar nu știam cum să-l descopăr. De când am făcut aceste cursuri parcă mi s-a deschis și o altă lume de care nu am fost conștientă până acum.

Am avut o chimie foarte bună cu Nina. Mi-a plăcut că ne-a dat foarte, foarte multe exemple, iar exercițiile au fost cu foarte mare impact.

Coaching-ul și NLP-ul le-am folosit împreună, mi-au permis să-i ajut pe cei din jurul meu pentru că am identificat tipare și am putut să pun degetul acolo unde era nevoie de o schimbare.

Mi-am dat seama cât de important este să avem obiective clare atunci când ne dorim ceva. De fapt, așa îți dai seama de ce unii oameni, deși își doresc foarte mult ceva, nu ating, pentru că nu le e clar unde vor să ajungă.

Îți mulțumesc ție în special, Nina, dar și colegilor. Îmi place foarte mult vulnerabilitatea și deschiderea colegilor.
Regret că se termină acest curs, dar eu sigur nu mă opresc aici. Cu siguranță revin la înregistrări pentru că mi-am dat seama ca am nevoie să-mi iau câte o doză de avânt. A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea și vă mulțumesc mult tuturor.

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău, în fiecare zi de luni?