“Acum îmi pot schimba gândurile, emoţiile şi comportamentele la voință.”

Mihai Ion, 35 ani

Am observat că acum, după curs, mă pun mai des în perspectiva celuilalt, în multe situații. De multe ori fac asta fără să-mi dau seama. Realizez că nu mă mai frustrez și nu mă enervez așa mult. Înțeleg perspectiva celuilalt și asta mă ajută să văd cum să pun problema. Am observat acest lucru în multe situații în viața mea, atât la muncă, dar și în plan personal.

Acum conștientizez repede când am o anumită stare și am cunoștințele necesare pentru a-mi schimba stările. Știu că aproape în orice situație, dacă am o problemă, am și un exercițiu învățat la cursul Devino Cea Mai Bună Versiune A Ta pe care pot să-l aplic, trebuie doar să-mi amintesc care. Asta cred că-mi place cel mai mult.

Pentru orice provocare am un exercițiu, o tehnică, ceva ce pot aplica și pot rezolva situația sau problema pe care o am.

Am învățat că-mi pot schimba anumite convingeri, gânduri și acum știu tehnici și metode concrete prin care pot face acest lucru. Nu mai e problema că vreau să mă schimb și nu știu cum să fac asta. Acest lucru cred că mă ajută cel mai mult să fac schimbări în bine.

Da, pot schimba anumite comportamente, gânduri, emoții la mine și asta mă ajută foarte mult. Iar la rândul meu îi pot ajuta și pe alții să-și schimbe anumite convingeri, gânduri și acțiuni.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Multumesc mult, Nina!

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!