Păreri despre coaching. Vezi ce au spus cursanții cursului de coaching

Publicat pe 25 februarie 2022

Păreri despre coaching. Vezi ce au spus cursanții cursului de coaching

Te gândești la o reconversie profesională?

Vrei îți dezvolți abilitățile ca să poți ajuta alți oameni să își îndeplinească visurile și obiectivele?

Școala de Coaching te învață tot ce ai nevoie să știi ca să poți practica o nouă profesie pe cont propriu.

Dacă vrei să îți folosești calitățile și înclinația spre lucrul cu oamenii ca să începi să lucrezi pentru tine, ajutând oamenii, află că poți obține în doar 6 luni diploma de Coach, recunoscută de Ministerul Muncii prin Autoritatea Națională de Calificări.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Școala de Coaching acreditată te învață bazele coachingului și tot ce ai nevoie ca să profesezi.

Dar nu doar atât. Vei învăța cum să lucrezi cu clienții, cum să îi atragi și să îți promovezi afacerea pe nișa ta, pe care o vei identifica în cadrul cursului.

Iată mai jos ce spun o parte din cursanții Școlii de Coaching.

Păreri cursanți care au participat la cursul de coaching

Daniela Holtei – ofițer operațiuni financiar-bancare și absolventă a Școlii de Coaching:

Natalia Geambașu – responsabil proces HP și absolventă a Școlii de Coaching:

Anda Gheorghese – antreprenor și absolventă a Școlii de Coaching:

Andreea Ristea – specialist marketing și absolventă a Școlii de Coaching:

Alina Munteanu – expert payroll și absolventă a Școlii de Coaching:

Andrei Alexandru – antrenor personal, tehnician maseur și absolvent al Școlii de Coaching:

Alexandra Juncanariu – profesoară de limba franceză și absolventă a Școlii de Coaching:

Lili Măgăriță – asistentă medicală și absolventă a Școlii de Coaching:

De ce să participi la cursul de coaching

Dacă te-ai gândit că ți-ar plăcea și ție să lucrezi cu oamenii și ai o înclinație naturală să asculți, să ajuți și să îndrumi, poți transforma asta într-o profesie pe care să o practici pe cont propriu sau să îmbini cu ceea ce deja faci.

Am deschis înscrierile la Cursul de Coaching acreditat ANC, prin care obții competențe în Coaching și o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii prin Autoritatea Națională de Calificări.

Cu alte cuvinte, în doar 6 luni, ești Coach profesionist și poți ține sesiuni 1 la 1 sau de grup.

Chiar dacă nu ai mai avut de-a face cu domeniul, cursul pe care l-am pregătit te învață bazele și noțiunile teoretice de care ai nevoie ca să profesezi și îți oferă sesiuni de practică, unde vei aplica tot ce înveți.

Iar în ultimul modul din cele 6, vei învăța cum să faci o afacere din Coaching, cum să atragi clienți, cum să lucrezi cu ei și cum să te promovezi.

Această Școală este mai mult decât o certificare, este ca o afacere la cheie pe care poți să o începi imediat ce finalizezi cursul și promovezi examenul de calificare.

Atât cursul cât și examenul sunt ONLINE, iar dosarul tău de înscriere în examen în vom depune noi pentru tine, ca lucrurile să meargă cât mai ușor.

“Titlul” de Coach nu este doar o altă diplomă pe care să o pui în ramă. Este o responsabilitate. Practic, te pregătești să îndrumi oamenii prin deciziile pe care le au de luat în viață, ca să ajungă să își atingă obiectivele. Îi vei ajuta să se înțeleagă mai bine, să afle ce își doresc de la viață și să facă pașii necesari ca să ajungă acolo.

Cum se desfășoară cursul de coaching

  • Sesiuni LIVE de curs un weekend pe lună, sâmbătă și duminică între orele 10:00-18:00 unde îți voi explica noțiunile teoretice pe care ai nevoie să le cunoști.
  • Antrenamente practice o dată la două săptămâni, în zilele de marți de la ora 19:00 unde pui în aplicare ce ai învățat și exersezi atât din postura de coach cât și de client, alături de un Master Coach din echipă.
  • Materiale înregistrate la care ai acces pe durata cursului și suporturi de curs PDF pe care le primești pe viață care te ajută să înțelegi și să poți răspunde nevoilor clienților tăi, indiferent de provocare.
  • Grupe de lucru în care practici alături de colegii tăi și te pregătești pentru primii clienți.

Programul de formare profesională în coaching este o călătorie de cunoaștere. Vei descoperi tehnici, metode și informații noi și vei dezvolta abilități și competențe care te vor ajuta să ai încredere că după 6 luni de curs, ești pregătit/ă să fii un Coach în adevăratul sens al cuvântului.

Iar dacă ceea ce urmează în cele 6 luni te sperie, te asigur că nu e nimic prea greu și că vei reuși să îl finalizezi dacă îți dorești asta.

Te invit să vezi ce spun cei care au trecut deja prin această experiență, în testimonialele pe care le găsești în jumătatea a doua a paginii.

Pentru fiecare dintre ei a fost o experiență revelatoare, dar mai mult decât atât, transformatoare.

La final te vei înțelege pe tine mai bine și îi vei înțelege pe cei din jurul tău atât de bine încât vei vedea chiar și lucrurile pe care clienții tăi nu le văd la ei și vei avea încredere să îi sfătuiești.

Află dacă este pentru tine!

Intră pe acest link, citește toate detaliile despre curs și programează o discuție la telefon ca să confirmi locul la Școala de Coaching.

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!