Tehnici eficiente de vizualizare pentru a-ți atinge obiectivele

Publicat pe 08 decembrie 2020

Tehnici eficiente de vizualizare pentru a-ți atinge obiectivele

Tehnici eficiente de vizualizare. Folosirea tehnicilor de vizualizare în viața de zi cu zi poate face ca Legea Atracției să fie mai puternică pentru tine. Te poate ajuta să-ți creezi în minte o imagine despre tot ceea ce-ți dorești în viață.

În plus, îi transmite Universului ceea dorești să atragi în viața ta.

De exemplu, dacă dorești o promovare la job, vizualizează-te cum te muți într-un birou nou, cu numele tău pe ușă și primind o sumă consistentă de bani.

Vizualizarea te ajută să-ți găsești scopurile, să te focusezi pe ele și să le manifești. De asemenea, aceasta te va ajuta să-ți creezi un mindset pozitiv și motivant.

Vizualizarea implică crearea de imagini pe plan fizic sau/și mental. Prin vizualizare îți vezi scopurile și viitorul ca pe un mesaj pozitiv puternic.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Există mai multe instrumente de vizualizare pe care le poți folosi ca să faci acest lucru.

Tehnici eficiente de vizualizare. De ce este importantă vizualizarea?

Vizualizarea te poate ajuta să-ți creezi viața pe care ți-o dorești. Tehnicile de vizualizare au fost folosite pentru atingerea scopurilor și a obiectivelor de către mulți oameni de succes.

Tehnici eficiente de vizualizare. Există diverse motive și beneficii pentru care vizualizarea este importantă:

 • Îți întărește motivația. Vizualizarea te ajută să te simți motivat și entuziasmat în a-ți crea viața de vis
 • Îți programezi creierul. Capacitatea ta de a vizualiza te poate ajuta să-ți programezi creierul să găsească și să recunoască resursele prin care să-ți manifești scopurile și visurile.
 • Te simți mai încrezător. Cu cât mai mult te vizualizezi pe tine atingându-ți obiectivele și visurile cu atât începi să te simți și mai încrezător decât ești deja.
 • Vizualizarea te poate ajuta să gestionezi stresul. Când folosești vizualizarea mintea ta se află într-o stare de calm, deci automat te simti mai relaxat. Lucrul acesta te ajută să elimini cu ușurință grijile, stresul sau gândurile negative care e posibil să îți apară uneori.

Iată câteva din cele mai populare și utilizate tehnici de vizualizare și cum să le folosești. Află în continuare și cum să practici în același timp și Legea Atracției.

Tehnici eficiente de vizualizare. 5 metode simple de vizualizare și ușor de practicat

1.Panoul visurilor

Tehnici eficiente de vizualizare.

Panourile de visuri reprezintă o metodă de a-ți vizualiza scopurile fie că acestea sunt pe plan relațional, spiritual, financiar sau de orice tip.

Crearea panoului de visuri este un mod accesibil și foarte creativ de a te conecta cu dorințele tale și cu viziunea ta de viitor.

Panoul de visuri poate fi creat folosind orice tip de materiale sau obiecte confecționate de tine sau achiziționate din magazine.

Tehnici eficiente de vizualizare. Când creezi un panou de visuri, îți identifici viziunea – misiunea și visurile într-un mod fizic, de asemenea îți consolidezi afirmațiile zilnice pe care le vei nota sub imagini.

Dacă dorești să cauți mai multe idei de inspirație pentru panoul tău de visuri vei găsi exemple de surse multiple pentru acest lucru. Important este ca panoul tău de visuri să fie unic, personal pentru tine. Poți afișa pe el ceea ce te inspiră și ce te face să te simți motivat.

Panoul tău de visuri e bine să-l ții în birou sau pe peretele din dormitor. Poți face în așa fel încât să-l ai la vedere ca ori de câte ori îl privești să-ți programezi subconștientul ca să te menții motivat.

2.Afirmațiile zilnice.

Afirmațiile zilnice sunt un mod ușor de a-ți remodela credințele și te ajută să te îndrepți spre obiectivele tale în viață. În mod cert, dacă dorești ca acestea să funcționeze în favoarea ta ele trebuie să fie create într-un mod pozitiv.

Afirmațiile zilnice sunt niște propoziții cu conținut și sens pe care să le repeți zilnic. Poți include și afirmații vizuale.

Tehnici eficiente de vizualizare.

Un exemplu de afirmație ar putea fi: tu, stând în fața oglinzii, privindu-te în ochi și spunându-ți în timp ce zâmbești: Mă simt super în propria piele și iubesc faptul că am un job exact așa cum îmi doresc.

Poți folosi această afirmație dacă ești în căutarea unui loc de muncă mai bun sau dacă nu stai așa grozav cu stima de sine iar scopul tău este să stai bine cu tine.

Chiar dacă la început mintea ta s-ar putea să-ți spună că nu-i adevărat, tu îi poți răspunde: ”nu încă” și să continui să repeți afirmația.

Tehnici eficiente de vizualizare. Creează-ți afirmații care să te împuternicească și să te ajute să devii și să te menții exact persoana care dorești să fii.

Legea Atracției funcționează pe baza gândurilor tale și a energiei recunoscute de univers. Acesta este motivul pentru care tu afirmând și transmițând în lume lucruri pozitive, universul le recunoaște și îți răspunde pe măsură.

Repetiția are un rol foarte important în cazul afirmațiilor pozitive. Cu cât repetăm un lucru de mai multe ori cu atât mesajul este acceptat cu mai multă ușurință de subconștient. Astfel devenim mai conștienți de noi înșine și manifestăm în viața noastră ceea ce afirmăm.

Tehnici eficiente de vizualizare. Esența unei afirmații vizuale este aceea că există o formă fizică concretă a afirmației tale.

Ca exemple ar putea fi:

 • Să pui afirmațiile tale pe niște semne de carte sau cartonașe pe care să le ai mereu sub privire.
 • Ar fi de asemenea o idee bună să ai aceste afirmații în zona în care sunt obiectivele tale, cum ar fi o oglindă în care să te privești din când în când pentru a-ți îmbunătăți starea și imaginea de sine.
 • Setează-ți pe telefon notificări care să-ți reamintească în mod regulat de afirmațiile tale. Îți poți seta aceste afirmații și ca sonerie la ceas când te trezești dimineața.
 • În mod repetat notează-ți afirmațiile pe agendă, la începutul și sfârșitul zilei de lucru, de exemplu. Acest lucru se potrivește foarte bine și cu jurnalul de recunoștință despre care vom vorbi mai jos.

3. Meditația.

Meditația este o tehnică minunată de vizualizare. Pe măsură ce o folosești, mintea ta obține mai multă claritate și devii mai prezent și mai conștient.

Atunci când meditezi te conectezi cu sinele tău cel mai profund. Întrucât în acele momente ești foarte prezent, te poți focusa mult mai bine pe tine însuți și pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Poți folosi acest timp al meditației ca să-ți vizualizezi obiectivele și să le creezi un spațiu pozitiv ca manifestare.

Meditația ajută creierul să elibereze energia negativă. De asemenea îi dă minții spațiu să meargă oriunde dorește, motiv pentru care este atât de folositoare ca metodă de vizualizare.

În timpul meditației ai posibilitatea să vizualizezi ceea ce dorești. Acum lași creierul să-și facă treaba eliberând în același timp energia negativă.

4. Jurnalul recunoștințeiTehnici eficiente de vizualizare.

Jurnalul recunoștinței este o unealtă extraordinară care te poate ajuta să crezi în succesul tău, în obiectivele tale și care, de asemenea, te împuternicește cu un mindset pozitiv.

Un jurnal de recunoștință este acela în care îți notezi toate lucrurile pentru care ești recunoscător în ziua respectivă și da, este recomandat să scrii zilnic în el.

În fiecare seară, înainte să mergi la culcare, scrie cel puțin 5-10 lucruri pentru care ești recunoscător pentru ziua care a trecut. Făcând acest lucru te menții într-un mindset pozitiv și te face să reflectezi și să te concentrezi pe lucrurile bune și minunate din viața ta.

Concentrându-te să creezi experiențe fericite, te înveți pe tine să aștepți mai mult de la viitorul tău. Acest lucru te va ajuta să-ți vizualizezi viitorul într-un mod pozitiv și plin de sens pentru tine.

De asemenea, poți privi în urmă la toate lucrurile pentru care ești recunoscător și observă ce lecții și mesaje pozitive poți lua din tot ceea ce ai trăit. Reflectând la lucrurile pozitive și frumoase din viața ta îți întărește credința că poți să-ți atingi obiectivele și meriți să ai viața pe care ți-o dorești.

5.Vizualizarea creativă

Devino creativ cu vizualizarea ta! Chiar dacă nu crezi despre tine că ai fi o persoană cu înclinații artistice, vei fi surprins. Vei constata cât de impactant poate fi pentru tine să creezi ceva artistic care să reprezinte visurile tale.

Poți face asta prin pictură, desen sau chiar creând o imagine pe calculator.
Ca și panoul de visuri, poți atârna această creație artistică a ta care să reprezinte visurile, obiectivele, menirea sau viziunea ta. Așează panoul într-un loc de unde să îl poți vedea cât de des.

Atunci când o privești să-ți reaprindă licărul de încredere, speranță și putere interioară. Îți va aminti faptul că ești unic și că trăiești o viață plină de sens.

Pentru mai mult despre cum îți poți folosi subconștientul într-un mod activ pentru a-ți atinge visurile, găsești în cursul online

“Puterea subconștientului tău”

Cu ce te ajută acest curs:

 • Descoperi puterea ascunsă a subconștientului tău și înveți cum să-l folosești ca pe un aliat pentru a crea realitatea pe care ți-o dorești
 • Conștientizezi importanța subconștientului în viața ta și felul în care acesta îți conduce cea mai mare parte a vieții
 • Afli despre facultățile intelectuale superioare și cum să le folosești în avantajul tău
 • Înveți cum să-ți programezi subconștientul în fiecare clipă, chiar și atunci când desfășori alte activități de zi cu zi. Pentru programarea subconștientului nu este nevoie neapărată să faci meditații ghidate, prin metode pe care le afli în curs
 • Descoperi acea putere extraordinară din interiorul tău care îți poate aduce tot ceea ce îți dorești.
 • Când începi să lucrezi cu subconștientul tău, atragi în viața ta ceea ce vrei ușor și natural. Pentru că dorințele tale sunt în armonie cu convingerile tale.
 • Învață cum să nu te mai lași influențat de modul cum ai fost programat până în prezent.
 • Descoperă cum să lucrezi cu mintea ta astfel încât să atragi tot ceea ce îți dorești.

  Click aici pentru a accesa cursul.

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!