Cariera si business

TOP 3 lucruri care te ajută să-ți setezi obiectivele corect

Publicat pe 27 ianuarie 2021

Share
TOP 3 lucruri care te ajută să-ți setezi obiectivele corect

Obiective setate corect. Te-ai întrebat vreodată care este scopul obiectivelor pe care oamenii și le setează?
Te-ai întrebat care este scopul obiectivelor tale din acest an ori al obiectivelor din următorii ani?

Cei mai mulți oameni se gândesc că obiectivele sunt pentru a le aduce lucruri. O relație de cuplu mai fericită și mai împlinită,o mașină nouă, o casă nouă, o afacere profitabilă, obținerea unei promovări sau o vacanță.

Obiective setate corect. Fundația: Mindsetul corect.
Scopul obiectivelor este ca tu să crești, nu să obții lucruri

În realitate scopul unui obiectiv nu este să-ți aducă ceva. Scopul unui obiectiv este ca tu să devii mai mult. Scopul obiectivelor este să-ți crești nivelul de conștiință, să crești din punct de vedere mental, emoțional și spiritual. Când îndeplinești un obiectiv pe care ți l-ai propus accesezi un nivel de conștiință superior.

Obiective setate corect. Atunci când îți setezi un obiectiv setează-ți un obiectiv mare, un obiectiv pe care nu știi neapărat cum ai putea să-l atingi în acest moment. De ce să faci acest lucru?

Pentru că acum, în acest moment, tu ești aici unde ești, pe un anumit nivel de conștiință, iar pentru a accesa acel obiectiv mare pe care nu știi cum să îl îndeplinești ai nevoie să crești și să devii mai mult, să devii altcineva, să devii un profesionist mai bun, să devii un om aflat pe o un alt nivel de conștiință.

Creația începe în interior, apoi în exterior.
Schimbă-ți imaginea de sine pentru a-ți atinge obiectivele.

Un obiectiv mare nu îl îndeplinești într-o săptămână, într-o lună, poate nici chiar într-un an. Un obiectiv mare este un obiectiv întins pe toată durata vieții tale și care te transformă. Devii un profesionist mai bun, om mai bun, un părinte mai bun. Devii o persoană cu un nivel de conștiință mult mai ridicat.

Atunci când îți setezi un obiectiv pe care deja știi cum să-l îndeplinești, cum ar fi, economisirea unei anumite sume de bani ca să-ți achiziționezi o mașină sau o casă nouă, acela nu este un obiectiv, ci este un task, o sarcină pentru că tu deja știi să faci lucrul respectiv.

Obiective setate corect. Dacă ai mai avut o mașină nouă și vrei acum o altă mașină noua similară cu anterioară, atunci ai de realizat un task, nu de îndeplinit un obiectiv. Dacă, în schimb, vrei o mașină de 10x mai bună decât cea pe care o ai în prezent, o mașină pe care nu ai mai avut-o niciodată și care nu credeai că este posibilă pentru tine, atunci da, ai un obiectiv. De ce? Pentru că tu pentru a realiza acest obiectiv, va trebui să crești, să-ți dezvolți abilitățile.

Scopul obiectivului este să te crească și nimeni niciodată nu știe cum va realiza un lucru înainte să-l realizeze. Edison nu știa cum va aduce lumină în toate casele din întreaga lume înainte să realizeze acest lucru. Nici un inventator n-a știut cum va realiza lucrul respectiv înainte să-l realizeze. Nu știam că vom zbura până nu am făcut-o.

Setează-ți obiective mari care să te crească și să te ajute să devii un om aflat pe un nivel de conștiință mult mai ridicat.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Obiective setate corect. Motor. Acțiune.
Disciplina – calitatea care îți aduce rezultate garantat

Te-ai întrebat vreodată care este o calitate care îți aduce creșterea în mod garantat?
Disciplina este acea calitate pe care dacă o dezvolți în interiorul tău îți va aduce creșterea în oricare altă arie a vieții tale.

Ce înseamnă disciplina? Ce înseamnă să fii un om disciplinat? Înseamnă sa fii capabil să-ți dai o comandă și s-o urmezi. Disciplina este o calitate pe care dacă o dezvolți îți va îmbunătăți rezultatele în oricare arie a vieții tale.

Obiective setate corect. Începe de astăzi să-ți dai o comanda și s-o urmezi. Fă acest lucru cu lucruri simple, cum ar fi ora la care te trezești sau la care te culci, tipul de alimente pe care le mănânci. Începe cu lucruri simple precum decizia de a nu intra pe social media până când nu termini principalul task al zilei în fiecare dimineață.

Dă-ți o comandă și urmeaz-o. Devino un om disciplinat, un om organizat și rezultatele tale vor fi de la zi la zi din ce în ce mai bune.

Pentru a-ți schimba rezultatele și a obține maximul de rezultate din cât poți tu să faci acum te așteptăm la Școala de Coaching.

Școala de Coaching îți oferă posibilitatea să faci coaching la nivel de performanță.

Este un curs de formare profesională specialist în activitatea de coaching, cod cor 242412, acreditat de A.N.C.

Ai acces pe platformă dedicată de cursuri, primești pe email user și parola pentru a urmări și înregistrarea cursului.
Durata: 6 luni (un weekend pe lună)
Inclus: 3 Antrenamente pe lună, luni, între 19.00-21.00, 8 sesiuni de coaching lunare, suport de curs, înveți marketing, suport din partea noastră
Trainer: Nina Paraschivescu – află mai multe despre Nina  aici

Ce câștigi din cursul acreditat de coaching?

  • O formare completă, practică și cu aplicații clare
  • Informații structurate și ușor de parcurs
  • O bază solidă pe care să construiești
  • Depășești nivelul de teorie și iei atitudine cu privire la schimbare
  • Șansa de a învăța coaching de la cineva care a studiat cu Tony Robbins și Bob Proctor – care a fost și este clienta lor în programe de coaching
  • Mai multă încredere în tine și ambiția de a accepta noi provocări
  • Vei porni la drum cu un mindset pozitiv, în care tu ești personajul principal

Click aici pentru înscriere. Află mai multe detalii despre Școala de Coaching.

Cadoul Ninei
pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău, în fiecare zi de luni?