Cum să îți ridici vibrația și să te aliniezi cu dorințele tale

Publicat pe 19 mai 2023

Cum să îți ridici vibrația și să te aliniezi cu dorințele tale

Succesul nu este creat doar prin a face lucrurile corect pe care le-ai învățat despre viață, marketing, vânzări și dezvoltarea afacerii tale. Chiar dacă strategiile, procesele și sistemele sunt elementele fundamentale ale unei afaceri de succes, nu este factorul determinant al succesului cuiva.

De fapt, toate aceste sisteme, strategii și procese nu vor fi de mare ajutor dacă nu ești aliniat intern la succesul pe care dorești să-l creezi.

Semnătura ta vibrațională

Lumea noastră interioară, convingerile, obiceiurile, modul în care ne prezentăm zilnic au mult mai mult de-a face cu nivelul de succes pe care îl obținem decât au de-a face orice sisteme pe care le implementăm, strategii pe care ne concentrăm sau proces pe care îl urmăm.

Tot ceea ce se întâmplă în interiorul tău deține o semnătură foarte puternică – vibrația ta – care vorbește mult mai tare decât cuvintele tale sau chiar acțiunile tale. Dacă vibrația ta nu este aliniată, nimic din ceea ce faci nu îți aduce rezultatele pe care le speri.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care nivelul tău de vibrație se leagă de succesul tău, de afacerea ta și de tot ceea ce faci pentru a-ți dezvolta viața și afacerea.

Când vibrația ta este scăzută și nu mă refer la energia ta, dar „vibe”-ul tău își spune propria poveste. Le poate spune clienților potențiali că nu simți că meriți sau nu meriți investiția lor. Le poate spune chiar că ai îndoieli cu privire la capacitatea ta de a-i ajuta cu adevărat. Poate oferi unui potențial client un mesaj clar care să-l conducă la decizia de a nu vrea să lucreze cu tine.

Vibrația ta este foarte legată de nivelul tău de succes, nivelul tău de venit și nivelul tău general de ușurință și flux pe măsură ce îți dezvolți afacerea.

Dacă vibrația ta este la o frecvență joasă, vei vedea efectele în cât de provocatoare sau frustrante sunt lucrurile și cum eforturile tale nu dau roadele pe care le speri deși acționezi.

Nivelul tău de vibrație este legat de toate acele „lucruri” care se întâmplă în interiorul minții tale. Orice convingeri limitative, frici, îndoială, îngrijorare, experiențe negative din trecut, eșecuri și dezamăgiri joacă toate un rol în modul în care te manifești zilnic și, de asemenea, îți determină nivelul de vibrație.

Pentru a crea niveluri mai mari de succes, de venit și abundență, este crucial să îți ridici vibrația și să te aliniezi cu fluxul și ușurința. Odată ce începi să renunți la „lucrurile” care îți mențin vibrația destul de scăzută, lucruri uimitoare încep să se întâmple în jurul tău, deoarece devii un magnet pentru lucrurile bune pe care viața ți le rezervă.

Dacă știi ceva despre Legea atracției, poate ai învățat că atragi ceea ce este pe același nivel de vibrație cu tine.
“Like attract likes”, cum spun americanii.

Cum acționează legea vibrației?

Dacă vibrezi la o frecvență joasă, atragi oameni, circumstanțe și experiențe care se potrivesc cu nivelul tău de vibrație. Odată ce începi să-ți ridici vibrația, devii o potrivire cu oamenii, circumstanțele și experiențele care se potrivesc cu acel nivel de vibrație și nu mai atragi nimic la o frecvență inferioară, pur și simplu pentru că nu mai ești aliniat cu acea frecvență.

Un bun exemplu în acest sens sunt oamenii pe care îi atragi în viața ta. Să presupunem că te confrunți cu potențiali clienți care vin la tine și care nu au resursele financiare pentru a-și permite să lucreze cu tine. Acesta este un bun indicator că frecvența ta în jurul banilor este destul de scăzută și limitativă. Odată ce începi să lucrezi la blocajele tale pe bani, începi să eliberezi poveștile limitative pe care le ai în jurul banilor, vei crește în frecvență și vibrația ta se va schimba, ceea ce are ca rezultat să atragi oameni care nu-ți mai spun povestea lipsei și că nu pot sau că nu-și permit să te plătească.

Cum îți ridici vibrația?

Permite-mi să îți împărtășesc câteva sfaturi despre cum să începi să îți ridici vibrația, astfel încât să începi să atragi mai multe lucruri bune și să renunți la orice nu este în concordanță cu viziunea ta și lucrurile pe care dorești să le experimentezi.

1.Începe prin a-ți descoperi convingerile limitative, fricile, obiceiurile, comportamentul de auto-sabotare, îndoielile, etc. A face munca interioară este cheia în creșterea vibrației. Mai întâi trebuie să descoperi limitările care te țin în lipsă, în frustrare și chiar în negativitate. Odată ce ai descoperit aceste limitări, poți începe să le eliberezi una câte una, să te vindeci și să alegi din nou.

2. Acordă atenție modului în care te prezenți zilnic. Felul în care te prezenți vorbește și are un limbaj foarte tare și clar. Fii atent la lucrurile pe care le spui, la felul în care reacționezi la anumite situații, precum și la modul în care îi tratezi pe alții. Ori de câte ori te judeci pe tine însuți și pe alții, vibrația ta scade, deoarece judecata este o energie foarte grea și foarte limitatoare. Ori de câte ori vorbești despre tine însuți pentru că ai făcut o greșeală, acest lucru este foarte limitativ și îți afectează vibrația.

3. Observă-te cu tine însuți des, în fiecare zi și chiar pe tot parcursul zilei. Ori de câte ori observi că te simți descentrat, frustrat, agitat sau pur și simplu observi că încerci să împingi prea tare lucrurile, este un moment bun să faci un pas înapoi, să te relaxezi și, de asemenea, să îți evaluezi gândirea. Ce gândești și spui, este ceea ce crezi despre adevăr sau este doar ceva care să te țină sub control și să te menții în zona ta de confort? Doar pentru că ai un gând sau crezi că ceva este adevărat, nu înseamnă că este adevărat. Poți alege ce să crezi. Dacă nu este în concordanță cu viziunea ta pentru viitor, ai de ales să renunți la acel gând și să alegi ceva care este mai aliniat.

4. Începe o practică zilnică de îngrijire de sine în care îți hrănești mintea, corpul, sufletul și spiritul. Meditația este o modalitate foarte bună de a-ți crește vibrația pe măsură ce te deconectezi de la egoul tău, care nu are interesul tău cel mai înalt. Calmându-ți mintea, îndepărtându-ți egoul și discuțiile despre nimicuri ce îți ocupă spațiul mental, poți să te întorci în centrul ființei tale, să te reînnoiești și să te aliniezi.

5. Fă ceva distractiv și care îți aduce bucurie. Râzi mai mult! Dacă poți face ceva în fiecare zi care să-ți facă inima să cânte, care să te lumineze din interior, să-ți ridice automat vibrația, ei bine, te poți distra, poți râde în timp ce acționezi pentru visurile tale.

6. Ieși afară și conectează-te cu natura. Aceasta este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a-ți ridica vibrația, îți permite să te deconectezi de la lista lungă de lucruri de făcut.

Când încerci să forțezi lucrurile să se întâmple…

Dacă ai observat, uneori încerci să forțezi mâna Universului prea mult pentru “a face lucrurile să se întâmple”, dar lucrurile încă nu se întâmplă așa cum ai sperat, în ciuda tuturor eforturilor tale. În acest caz s-ar putea să vrei să vii cu atenția în interior, în corpul tău, să observi orice deconectare, orice tensiune și să începi să privești în interior, mai degrabă decât în ​​exteriorul tău. Orice provocări pe care le întâmpini, orice frustrare cu care ai de-a face, pot fi rezolvate rapid prin privirea înăuntru, prin descoperirea unde te afli în rezistență, unde te concentrați mai mult pe lipsă și limitare decât pe abundență și creștere.

Odată ce descoperi nealinierea, poți reveni la centru făcând ceva care te va lumina din interior, care îți va aduce o mare bucurie și chiar dacă este doar un videoclip care te face să râzi. Dar vibrația ta este cu adevărat cheia succesului tău, a nivelului de ușurință pe care îl experimentezi pe măsură ce îți dezvolți afacerea, precum și a nivelului de abundență pe care îl experimentezi.

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!