Crearea celei mai bune versiuni a ta

Publicat pe 18 decembrie 2020

Crearea celei mai bune versiuni a ta

Fii cea mai bună versiune a ta. Cum ar fi dacă, înainte să te ridici din pat și să-ți începi ziua, ți-ai lua câteva momente ca să-ți pui niște întrebări?

”Care este cea mai bună versiune a ta care poți fi astăzi?” 

Fii cea mai bună versiune a ta. Dacă ai suficientă răbdare să asculți răspunsul, vei începe să gândești într-un mod diferit decât dacă doar te-ai fi trezit și ți-ai fi amintit de tine ca fiind persoana care ai fost și ieri. 

Dacă doar te trezești și urmezi aceleași ritualuri mereu, mintea și creierul tău rămân neschimbate. 

Cei mai mulți oameni, au aceleași gânduri, fac aceleași lucruri și, în secret, așteaptă să aibă rezultate diferite în viețile lor.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Dacă te vei gândi la cel mai mare ideal de-al tău înainte să-ți începi ziua, îți vei dirija creierul să meargă într-o altă direcție, să creeze combinații diferite. Iar atunci când îți faci creierul să lucreze într-un mod diferit, tocmai ți-ai schimbat mintea.

Definiția funcțională a minții, conform neurologiei, este creierul în acțiune sau creierul la lucru.

Fii cea mai bună versiune a ta. Poți face gândul real

Datorită dimensiunii lobului frontal, ai privilegiul de a face gândurile mai reale decât orice altceva. Prin urmare, când închizi ochii și elimini barajele de stimuli din lumea exterioară, poți formula o imagine nouă a ta, fără distrageri, doar intrând în această imagine creată. 

Și atunci când ești focusat și atent, vine un moment când creierul tău nu face diferența dintre ceea ce este real în lumea din exterior și ceea ce-ți imaginezi în mintea ta. 

De fapt, gândurile pe care le îmbrățișezi vor deveni în mintea ta la fel ca o experiență din viața reală. În momentul în care se întâmplă acest lucru, creierul își mărește ”hardware-ul” ca să reflecte ceea ce îți imaginezi și la care te gândești intenționat. 

Fii cea mai bună versiune a ta. Mintea și materia nu sunt elemente separate

Modelul de realitate din fizica cuantică ne spune că mintea și materia nu sunt elemente separate. De fapt, mintea subiectivă are un real efect asupra lumii obiective. Contează observarea atentă a realității din partea ta. 

O minte intenționată condiționează și organizează materia în amprentarea destinului personal. Dacă realitatea este o extensie a minții, iar realitatea ta este viața ta, atunci ai putea motiva că prin schimbarea minții, ai putea produce niște schimbări identificabile în viața ta.

Pe măsură ce ți-ai ascuțit abilitățile ca să observi destinul dorit de la un nou ideal al tău în loc de vechiul tu, viața ta ar trebui să se recunoască într-un mod nou și neobișnuit. 

De ce? Pentru că fosta ta personalitate, care este creată din modul tău obișnuit de a gândi, acționa și a simți, a creat realitatea pe care o trăiești acum. Un nou ideal are abilitatea de a crea o nouă viață.

Decide și asumă-ți acțiunea

Și, în cele din urmă, dacă îți iei angajamentul de a nu te ridica din pat până nu te simți ca noul tău ideal, atunci îți condiționezi și corpul să lucreze împreună cu noua minte. 

De fapt, gândurile tale îți condiționează emoțiile, iar emoțiile îți condiționează corpul. Și atunci când mintea și corpul tău lucrează împreună, ai în spatele tău puterea întregului univers. 

Când treci prin viață în ziua respectivă, menținând statutul modificat, ceva ar trebui să fie diferit în lumea ta ca rezultat al efortului tău. Nimeni nu este exclus de la acest fenomen.  

Fiecare persoană este un creator divin. Indiferent de rasă, gen, cultură, statut social, educatie, credințe religioase, sau chiar greșeli din trecut, există o Putere în fiecare dintre noi. 

Puterea invizibilă este accesibilă tuturor oamenilor

Această Putere este comună tuturor oamenilor și toți suntem conectați la ea. Această Conștiință invizibilă este câmpul cuantic exprimându-se pe sine în tot ceea ce există. Este atât personal cât și universal. Este cel care dă viață. 

Această energie este suficient de conștientă ca să suporte, să mențină, să protejeze și să ne vindece în fiecare moment. Ne menține inima cu sute de mii de bătăi pe zi. Creează peste 60 de milioane de celule în fiecare minut și organizează sute de mii de reacții chimice pe secundă într-o singură celulă. Este aceeași inteligență care menține rotația planetelor în jurul soarelui, și asta îi place tare crinului înflorit. 

Când ne lăsăm timp să dezvoltăm o relație cu această Inteligență, când intrăm în contact cu ea, când o folosim să formăm evenimentele pe care le dorim în viitorul nostru, când îi cerem să intervină în viața noastră și în final când imităm să fim creatori, când îi exprimăm puterea, iubirea și inteligența prin ceea ce suntem, devenim mai mult din ea, devenim divini. 

Fii cea mai bună versiune a ta. Sparge tiparele obișnuinței

Un prim pas foarte util ca să te conectezi cu această Inteligență este să faci ceva ca să spargi rutina. Când renunți să faci automat anumite lucruri și ieși din tiparele obișnuinței atunci începe cu adevărat procesul schimbării. 

Pentru a te schimba, trebuie să gândești mai presus decât realitatea ta prezentă. Trebuie să visezi dincolo de sentimentele familiare memorate și care contribuie la sinele cu care te identifici. E nevoie să creezi o viață care există în viitor.

Pentru că împărțim același creier, toți avem abilitatea de a realiza această performanță. E nevoie doar să înveți să reorganizezi modul de gândire în ideea de a-ți pregăti mintea pentru un viitor mai bun. 

Sursa: Dr Joe Dispenza

Află mai mult despre cum poți crea o viață abundentă din programul nostru online Gândește Abundent.

Ce beneficii ai dacă urmărești programul Gândește Abundent de mai multe ori? 

  • Schimbi povestea pe care ți-o spui despre tine și bani;
  • Schimbi relația pe care o ai cu banii
  • Înțelegi ce sunt banii cu adevărat
  • Devii imună la frica de schimbare și începi să acționezi pentru visurile tale
  • Pentru prima dată în viață îți vei programa cu adevărat subconștientul pentru prosperitate​
  • ai exerciții și întrebări din coaching foarte puternice și valoroase care te ajută să faci primii tăi pași spre o viață abundentă, trăită conștient. 

Ce te oprește? Ce-ți stă în drum? De ce nu poți avea ceea ce-ți dorești să ai?
Cum schimbi povestea? Și ce beneficii ai datorită actualei povești?
Banii sunt un efect, nu o cauză. Cauza tuturor lucrurilor ești TU.

Este dreptul tău de la Dumnezeu să ai atât iubire cât și prosperitate financiară.

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!