Managementul mintii

Tu crezi în propriile tale gânduri?

Publicat pe 20 ianuarie 2021

Share
Tu crezi în propriile tale gânduri?

Tu crezi în propriile tale gânduri? Iată ce poate face o minte needucată. Mintea noastră ne poate spune că am comis greșeli, că nu suntem suficient de buni, de frumoși, de merituoși. Că nu merităm propria noastră iubire.

Mintea ne poate judeca pentru că în mintea noastră întâlnim ego-ul, criticul interior. Însă alegerile din viața noastră noi nu trebuie să le facem cu o minte needucată, ci cu inima și folosind corect facultățile intelectual superioare: gândirea, memoria, percepția.

Tu crezi în propriile tale gânduri?

La naștere subconștientul tău este complet deschis și tot ceea ce se petrece în jurul tău înregistrezi mental ca atunci când scrii un CD gol. Ulterior când devii adult mintea ta va începe să ruleze acest CD. Când se întâmplă un eveniment în viața ta și reacționezi, ai apăsat butonul “play” pe casetofonul tău intern și rulează discul. Așa apar reacțiile necontrolate pe care ulterior le regreți.

Dacă în schimb, gândești înainte să acționezi, dacă îți alegi gândurile, emoțiile și comportamentul atunci poți spune că ești CONȘTIENT. Aceasta înseamnă să gândești.

Ai mereu de ales între frică sau iubire. Frica aparține unei minți needucate, iubirea aparține Sinelui tău real.

Ce alegi: iubirea sau frica?

În relații tale cu semenii pui mai degrabă iubire sau frică?
Te deschizi total în fața experienței sau îți construiești bariere de apărare de teamă să nu suferi?
Apoi în relația ta cu profesia, cu activitatea prin care aduci valoare societății aplici principiile iubirii sau mai degrabă pe cele ale fricii?

Te dedici total pasiunii tale știind că faci lucruri valoroase și nici nu se pune problema să nu te poți întreține din asta?  Sau îți iei măsuri de siguranță și preferi să faci activități care nu corespund scopului tău, dar continui să le faci doar pentru bani?

Ce alegi: iubirea sau frica? Pe termen scurt și pentru succese mediocre frica te poate ajuta. Pe termen lung pentru a avea împlinire, a fi un om fericit care trăiește în armonie cu tot ce este în jurul lui și care aduce valoare societății iubirea rămâne singura opțiune reală. Orice altceva te va duce pe mai devreme sau mai tîrziu la disconfort în interiorul tău.

Pentru mai multă fericire și împlinire alege iubirea, în relații, în profesie, în tot ceea ce faci și cel mai câștigat pe termen lung tu vei fi. Dumnezeu să te binecuvânteze!

Cadoul Ninei
pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău, în fiecare zi de luni?