Alina Mîrț: “Cel mai valoros lucru la cursul de NLP a fost că mi-am descoperit copilul interior și am lucrat cu el”

Publicat pe 11 mai 2021

Alina Mîrț: “Cel mai valoros lucru la cursul de NLP a fost că mi-am descoperit copilul interior și am lucrat cu el”

Procesul de transformare prin NLP a însemnat pentru mine un focus adus asupra gândurilor și emoțiilor mele. A nevoilor mele, descoperirii convingerilor limitative, a copilului interior și multe tehnici prin care sa mă pot modela pentru a ajunge la versiunea mea cea mai bună.

Cel mai puternic impact l-a avut pentru mine descoperirea copilului interior, ‘îmbrățișarea’ lui și aducerea lui în prezent.

Mi-am descoperit copilul interior și am învățat cum să fiu atentă la el.

Comunic asertiv, ofer feedback care să-i ajute pe cei de lângă mine și reușesc să privesc situațiile din mai multe perspective.

Acest curs m-a ajutat să îmi îmbunătățesc relațiile. Să fiu atentă la emoțiile și gândurile mele și cum să le ‘gestionez’. Mi-a plăcut în aceste 6 luni faptul că am avut suficient timp pentru a aplica informațiile prezentate la curs și practicate la antrenamente.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Consider că acest curs e cea mai bună opțiune de a lucra cu adevărat la noi. Pentru a ne cunoaste și pentru a ajunge la varianta noastră cea mai bună.

Înainte de NLP credeam că doar cunoscând unele informații mă ajută și dacă le aplic o singură dată în viața mea, voi vedea schimbări. Acum, după cursul de NLP cred că pentru a vedea un progres în dezvoltarea mea personală, trebuie să aplic, și reaplic informațiile pe care le citesc în cărți sau îmi sunt prezentate la cursuri.

Cum a fost să înveți NLP de la Nina?

A fost foarte bine. Nina e un trainer bun, răbdător și emană o energie foarte pozitivă și caldă.

Îmi vin foarte multe metafore în minte. Prima este: simt că sunt ca o plastilină. Am tehnicile potrivite pentru a ‘mă modela’ pentru a deveni versiunea mea cea mai bună. O altă imagine pe care o am este aceea a unui copil. Acesta are o geantă plină de instrumente și de manuale. Oricând poate să apeleze la ele pentru a înțelege unele lucruri și pentru a schimba ceea ce își dorește.

Mi-am îmbunătățit relațiile pe care le am, modul în care îmi gestionez emoțiile, gândurile. E o schimbare foarte mare și mulțumesc foarte mult pentru toate tehnicile și toate informațiile pe care le-am primit.

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!