Testimoniale

Monica după cursul de NLP: “Am o încredere extraordinară în ceea ce pot eu să fac și simt că nimic nu mă poate opri.”

Publicat pe 02 iunie 2021

Share
Monica după cursul de NLP: “Am o încredere extraordinară în ceea ce pot eu să fac și simt că nimic nu mă poate opri.”

Ce a însemnat pentru mine procesul de transformare prin NLP? Acest curs de NLP a fost una dintre cele mai interesante și plăcute experiențe de care EU aveam nevoie. Desigur a fost peste așteptări!!!

NLP-ul m-a învățat să nu îmi croiesc traiul după prejudecăți, ci doar să-mi lărgesc orizontul pentru tot ceea ce îmi oferă viața. 

ACUM îmi trăiesc propriile vise, îmi creez altele noi și nu le mai trăiesc pe ale altcuiva! 

La cursul de NLP un impact foarte important asupra mea a avut și faptul că mi-am descoperit copilul interior și am învățat să vorbesc cu el să-l ascult și să-l iubesc.

Cum m-a ajutat acest curs de NLP? 

Sunt echilibrată,  îmi este ușor să văd partea pozitivă a lucrurilor. Acum nu mai lupt în fiecare zi pentru recunoaștere și acceptare. Nu îmi mai este frică să trăiesc cu gândul la viitor.

Am o încredere extraordinară în ceea ce pot eu să fac și simt că nimic nu mă poate opri.

Sunt mult mai relaxată în fața judecăților de valoare ale celorlalți.

Am găsit o mare plăcere în a fi recunoscătoare și în a trăi crezând în bunătate și omenie.

Am observat că s-au îmbunătățit foarte mult relațiile cu familia și cu prietenii. Am renunțat să pun întrebarea care pare că judecă: De ce? Am început să mă concentrez pe ce pot face și ce pot influența eu și să mă plâng mai puțin de lucrurile pe care nu le pot controla. Am învățat să înțeleg în loc să judec.

Mi-a plăcut foarte mult procesul în sine care a dus la transformarea mea.

Vreau să recomand cursul de NLP pentru ca este valoros în dezvoltarea personală a fiecărui om. Se potrivește celor care vor să-și schimbe viața, dar care sunt dispuși sa iasă din zona de confort și să investească timp în ei.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

După cursul de NLP mi-am îmbunătățit  vocabularul, m-am  descoperit pe mine însumi și esența oamenilor din jurul meu, ceea ce m-a ajutat să am o comunicare eficientă cu mine și cu ei.

Acest curs a fost o continuare a ceea ce am învățat la Școala de Coaching tot cu Nina care este un trainer dedicat cursanților săi.

Mulțumesc!

Monica Brîncoveanu
Designer vestimentar și life coach

Cadoul Ninei
pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău, în fiecare zi de luni?