Ioana Cozmina: ”Sunt mai calmă și mai tolerantă.”

Publicat pe 11 mai 2021

Pot să spun că la cursul de NLP am învățat lucruri noi. Îmi place foarte mult jurnalul recunoștinței. O îmbunătățire pe plan personal am văzut-o în relația cu colegii de la lucru. Am ajuns să fiu mult mai calmă și mai tolerantă. Am înțeles punctul lor de vedere, acum știu fiecare de unde privim și ce privim.

Îmi place să învăț lucruri noi, să-mi folosesc mintea. Nu stau să mă uit la televizor, prefer să fac altceva.

La cursul de NLP am învățat tehnici noi și am practicat ceea ce am învățat.

Vezi aici ce spune Ioana:

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Voi începe clar să reiau din exerciții. Mi-am dat seama de la clienții mei de la coaching că ar avea nevoie de unele exerciții de la NLP pe care le pot aplica și cu ei.

Cursul de NLP mi-a adus o conștientizare mai bună a emoțiilor mele, a faptului că pot să lucrez pe credințele limitative și să le schimb. În primul rând să mi le recunosc și după aceea pot să lucrez cu ele și să le transform. Și am primit o grămadă de tehnici care trebuie aplicate. De multe ori!

Mulțumesc pentru tot și grupului, o echipă superbă și sper să ne revedem!

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!