Claudia Sbîrnea: ”Am reușit să-mi gestionez emoțiile și să nu mai iau lucrurile personal.”

Publicat pe 26 aprilie 2021

Claudia Sbîrnea: ”Am reușit să-mi gestionez emoțiile și să nu mai iau lucrurile personal.”

La cursul de NLP eu am reușit să schimb foarte multe lucruri la mine pentru care sunt extrem de recunoscătoare. În primul rând am reușit să-mi gestionez emoțiile în mod diferit. Am reușit să învăț să nu mai iau totul personal. 

Viața mea s-a schimbat radical, mi-am schimbat gândirea, interacțiunea mea cu celelalte persoane e diferită, relațiile s-au îmbunătățit, am făcut o scurtă selecție care mă ajută. Relația mea cu fetița mea este mult mai frumoasă acum.

Mi-am dat seama că fără acțiune și fără răbdare nu îmi pot schimba viața. Înainte îmi doream ceva și voiam să se materializeze instantaneu. Apoi deveneam frustrată că vedeam că nu funcționează lucrurile chiar așa, dar acum mi-am schimbat atitudinea și lucrurile în viața mea s-au schimbat.

Totul la acest curs de NLP m-a ajutat. Toată cunoașterea, informațiile, exercițiile și în mod deosebit acțiunea, faptul că am început să integrez ce am învățat. 

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Și mi-am dat seama că dacă-ți dorești ceva cu adevărat nu există limite. Decât cele pe care ți le pui tu. Dacă acționezi exact în raport cu obiectivul tău, nu există limite. Se poate! Mulțumesc!

Sunt foarte recunoscătoare și fericită pentru tot ce am primit în călătoria mea alături de tine, Nina. 

Eu am făcut și Școala de Coaching și a fost minunat și acolo. Tot ceea ce am primit m-a ajutat pentru că prin intermediul a ceea ce am primit am început să mă reclădesc pe mine însămi cărămidă cu cărămidă. 

Sunt foarte recunoscătoare că am avut șansa să fac și acest curs de NLP și să întâlnesc oameni minunați și de asemenea pentru toate informațiile pe care ni le-ai oferit. 

Ne-ai oferit informații extra, nu doar legate de conținutul NLP și chiar mi-am schimbat foarte mult modul de a gândi, relațiile mele s-au schimbat, cam totul. Eu m-am schimbat în general. Sunt foarte recunoscătoare și vă mulțumesc tuturor. Ne continuăm călătoria la Școala de Business.

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!