Magdalina Pirckmayer: ”Acest curs m-a ajutat să mă înțeleg mai bine, să mă iubesc mai mult, să mă accept așa cum sunt”

Publicat pe 22 aprilie 2021

Magdalina Pirckmayer: ”Acest curs m-a ajutat să mă înțeleg mai bine, să mă iubesc mai mult, să mă accept așa cum sunt”

Acest curs aș putea spune, înainte de toate, că m-a trezit dintr-o adormire și acceptare a sorții. Mi-a deschis ochii către o lume nouă a responsabilizării și a asumării a ceea ce sunt. Circumstanțele, mediul, alegerile personale m-au făcut să fiu ceea ce sunt și oricând mă pot transforma în ceea ce aleg să devin.

S-a schimbat foarte mult viața mea pentru ca am descoperit multe lucruri la care niciodată nu m-am gândit. Multe lucruri m-au împăcat în decursul acestor 6 luni, dar în primul rând exercițiile propuse.

Nina este o profesionistă și stăpânește noțiunile de NLP, le explică în așa fel încât să le poți aplica în orice situație din viață.

Temele de acasă au avut un impact enorm, deoarece am lucrat zi de zi la felul meu de a gândi, de a vedea lucrurile din altă perspectivă. Nina ne-a unit prin aceste teme, am comunicat cu colegii de la curs, am simțit susținerea și încurajarea lor. Am găsit prieteni pe viață.

Acest curs m-a ajutat să mă înțeleg mai bine, să mă iubesc mai mult, să mă accept așa cum sunt.

Am devenit o mamă mai prezentă în viața copiilor mei. M-am pus de multe ori în papucii soțului mei și i-am dat dreptate, i-am acceptat punctul de vedere. Am prins curajul să mă arăt așa cum sunt, să-mi exprim sentimentele și opinia oricând fără să-mi fie frică de judecată sau fără să mă deranjeze părerea cuiva.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Am conștientizat de unde izvorau majoritatea convingerilor, ce anume le-a determinat și am început să lucrez în a le schimba. Simt o empatie pentru cei din jur. Pentru cei care fac anumite greșeli sau care nu se valorizează suficient, îmi dau seama de unde provin aceste comportamente și nu îi mai judec.

De exemplu, dacă un elev ia o notă mică, vorbesc cu el, aflu care a fost motivul pentru care nu a învățat. Îl încurajez și îl felicit că este un copil bun în alte domenii, și îi spun că va reuși în viață tot ce își propune. Îl îndemn să aibă încredere în abilitățile lui. Să fie mai organizat și cu siguranță data viitoare va avea note mai bune și va fi un exemplu pentru cei din jur.

Mi-a plăcut fiecare întâlnire!

Am savurat din plin fiecare oră de curs, chiar dacă de multe ori nu am putut participa 100% din cauza circumstanțelor. Vizionez înregistrările ori de câte ori am o clipă liberă.

Am primit tot felul de aprecieri de la cei din jur. ”Îmi place cum te exprimi, ești sigură pe tine, te îmbraci mai elegant. Un om care iubește copiii, o femeie ambițioasă.” Sunt mai multe. A fost o perioadă în care m-am concentrat asupra mea, dar acum sunt mai stăpână pe mine, mă cunosc mai bine și voi începe să le acord atenție și celor din jurul meu. Însă tot eu rămân pe primul loc!

Nina, te admir foarte mult, ești un model pentru mine.

Mi-a plăcut de tine, Nina, felul cum vorbești, cum explici, siguranța de sine și felul cum conduci exercițiile. Mi-au plăcut colegii, de multe ori m-am regăsit în poveștile lor de viață, sunt fericită că împreună ne-am transformat în oameni adevărați, umani și ne-am susținut reciproc în această transformare.

Un profesor/trainer excelent am avut, suport de curs am avut, explicații și practică am avut, teme de acasă am avut, înregistrările le avem, prieteni avem, deci putem continua evoluția noastră. Depinde doar de noi ce anume ne dorim să devenim și cât ne implicăm.

Recomand acest curs oricărei persoane care vrea să se cunoască mai bine, care vrea să vindece anumite traume sau să ierte persoanele care i-au afectat negativ viața.

Vezi aici ce spune Magda:

Înainte de NLP credeam că asta e soarta mea și trebuie să o accept. Acum am înțeles că toate s-au întâmplat cu un scop. Datorită evenimentelor din viața mea am devenit ceea ce sunt astăzi, o femeie puternică și înțelegătoare cu cei din jur. Am învățat în cadrul acestui curs să accept și experiențele pozitive cât și cele negative, astfel am acum o viață echilibrată.

În urma acestui curs am conștientizat că eu sunt responsabilă de ceea ce simt, de ceea ce gândesc. Nu mediul sau circumstanțele mă influențează, ci cum aleg eu să privesc acele circumstanțe. Acum cred că fiecare este responsabil de ceea ce face cu viața lui și de ceea ce alege să facă.

Orice persoană are resursele necesare în ea însăși pentru a deveni ceea ce își dorește și pentru a-și îndeplini obiectivele.

Să învăț NLP de la Nina a fost cea mai buna alegere, chiar aș relua cursul și aș fi un elev mai conștiincios. Nina explică bine, dă exemple, te face să înțelegi noțiunile noi prin diverse metode. Conduce exercițiile stăpână pe sine și având totul sub control, este un ghid care inspiră încredere.

Nina este un trainer profesionist, bine pregătit care cunoaște mai mult decât predă în cursuri.
Felicitări! Sunt recunoscătoare că faci parte din viața mea și că am avut atâtea de învățat de la tine.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc ție, echipei tale și colegilor de la curs.
Am doar gânduri de recunoștință și binecuvântare.
Dumnezeu să vă aibă în paza Lui toată viața! 💕🤗

Cadoul Ninei pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!