Testimoniale

Mihai Ion: ”Acum îmi pot schimba gândurile, emoțiile și comportamentele.”

Publicat pe 23 aprilie 2021

Share

Am observat că acum, după curs, mă pun mai des în perspectiva celuilalt, în multe situații. De multe ori fac asta fără să-mi dau seama. Realizez că nu mă mai frustrez și nu mă enervez așa mult. Înțeleg perspectiva celuilalt și asta mă ajută să văd cum să pun problema. Am observat acest lucru în multe situații în viața mea, atât la muncă, dar și în plan personal.

Conștientizez mai ușor stările pe care le am, îmi dau seama repede atunci când am o anumită stare. Am cunoștințele necesare pentru a-mi schimba stările. Știu că aproape în orice situație, dacă am o problemă, am și un exercițiu pe care pot să-l aplic, trebuie doar să-mi amintesc care. Asta cred că-mi place cel mai mult.

Iau cu mine faptul că pentru orice provocare am un exercițiu, o tehnică, ceva ce pot aplica și pot rezolva situația sau problema pe care o am.

Vezi aici ce spune Mihai:

Am învățat că-mi pot schimba anumite convingeri, gânduri și acum știu tehnici și metode concrete prin care pot face acest lucru. Nu mai e problema că vreau să mă schimb și nu știu cum să fac asta. Acest lucru cred că mă ajută cel mai mult să fac schimbări în bine.

Da, pot schimba anumite comportamente, gânduri, emoții și asta mă ajută foarte mult. Iar la rândul meu îi pot ajuta și pe alții să-și schimbe anumite convingeri, gânduri și acțiuni.

Multumesc mult!

Cadoul Ninei
pentru tine

Porneşte în călătoria ta, cu un dar de bun augur de la Nina. Fie că vrei să-ţi schimbi cariera, că îţi cauți rostul sau vindecarea, există câte un dar pentru fiecare.

Aboneaza-te pentru a primi sfaturi de la Nina pe email

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău, în fiecare zi de luni?