Cum să îți transformi complet viața, în doar 8 luni, prin coaching, și să manifești tot ce îți dorești? PROGRAMEAZĂ ÎNTÂLNIRE

Puterea Subconștientului Tău

Lei

450

Redus de la 900 Lei

Prelegeri

19

Prelegeri

Cursanți

244

Cursanți

Puterea Subconștientului Tău

Lifetime
Toate nivelurile
0 quizzes

Te-ai gândit vreodată care este legătura între evenimentele pe care le trăiești zilnic și subconștientul tău?

Subconștientul este asemenea unei benzi magnetice pe care se înregistrează tot ceea ce gândim. Tot ceea ce gândim, facem și simțim se înregistrează pe această bandă. Subconștientul nu știe ce este bine sau rău, ci el acționează conform sugestiilor impregnante.

Cine alege de fapt pentru tine atunci când spui că tu alegi?

Alegi conștient sau alegerile tale se bazează pe informațiile care deja există în mintea ta subconștientă? Tot ceea ce se petrece cu tine și în viața ta sunt reacții ale subconștientului la gândurile pe care le-ai cultivat prin repetiție și cu intensitate în mintea ta.
Când ai o dorință sau un vis trebuie să plantezi ideea ta în subconștient și să ai credința nezdruncinată, hotărârea fermă că vei realiza acel lucru. Dacă te îndoiești, subconștientul tău va prelua îndoiala și o va materializa. Tot ceea ce plantezi în mintea ta și hrănești rodește.

Cum te ajută cursul “Puterea subconștientului tău”:

  • Conștientizezi importanța subconștientului în viața ta și felul în care acesta îți conduce cea mai mare parte a vieții;
  • Primești exerciții practice pe care le poți aplica singur astfel încât să-ți programezi mintea pentru ceea vrei să obții;
  • Înveți cum să folosești puterea ascunsă a subconștientului tău pentru a crea realitatea pe care ți-o dorești;
  • Înveți cum să creezi realitatea din interior în exterior fără să te mai lași influențat de provocările pe care le întâlnești zi de zi;
  • Descoperi care sunt facultățile intelectuale superioare și cum să le folosești în avantajul tău;
  • Înveți cum să-ți programezi subconștientul în fiecare clipă chiar și atunci când desfășori alte activități de zi cu zi, fără să fie nevoie să faci meditații ghidate, prin metode pe care le afli în curs;
  • Afli propoziții cheie care te ajută să te împuternicești și să acționezi cu eficiență pentru visurile tale.

Acest curs este pentru tine dacă vrei să înveți cum să nu te mai lași influențat de modul în care ai fost programat până în prezent.

Descoperă cum să lucrezi cu mintea ta astfel încât să atragi tot ceea ce îți dorești.

Subconștientul tău este o forță colosală care îți poate aduce tot ceea ce vrei. Este important să știi cum îl deprogramezi de convingerile limitative pe care le-ai avut până acum și cum să scrii în el convingeri care te împuternicesc. Când îți programezi subconștientul pentru succes atragi în viața ta ceea ce vrei ușor și natural pentru că dorințele tale conștiente sunt în armonie cu convingerile tale din subconștient.

Cursul conține video-uri din care afli informații importante despre mintea umană și cum te poți folosi de puterea subconștientului tău într-un mod practic și simplu pentru a obține succes și fericire în viață. În orele de curs sunt incluse exerciții mentale pentru a integra mai bine informațiile învățate.

Accesul la cursul înregistrat este valabil timp de 1 an astfel încât să poți urmări toate materialele în ritmul tău.

Descarcă acum gratuit

Abonează-te la newsletter şi primeşti gratuit ebook-ul Cele 10 secrete ale fericirii.

Ce spun cursanții
Ninei Paraschivescu

Dacă este să fie va fi: Am devenit coach și mi-am îndeplinit un vis
Încă de acum 11 ani mi-am dorit să fiu coach

Dacă este să fie va fi: Am devenit coach și mi-am îndeplinit un vis

Mai în glumă mai în serios…la început când eram copilă pe la 14-15 ani mi-am dorit să devin psiholog criminalistic. […]

Citește mai mult
Am venit la Școala de Coaching ghidată de instinct
Și nu a fost întâmplător

Am venit la Școala de Coaching ghidată de instinct

Sunt în Școală încă și am deja 4 clienți plătitori fără să mă promovez încă și se pare că fac o treabă bună. Clienților mei le place să lucreze cu mine și obțin succesul la care nici nu se așteptau! M-am specializat pe comunicare și public speaking și este minunat.

Citește mai mult
Felicia Dincă, manager

"Acest curs este o investiție pentru toată viața, nu doar pentru acum"

Prezentarea pe care ne-ai făcut-o, exercițiile, exemplele date, nota 10. Felicitări! Pentru mine a fost mai mult decât aș fi avut nevoie. Chiar m-a mulțumit foarte mult. E un curs de la care plec cu lucruri pe care pot să le aplic. Nu e doar teoretic. A fost o experiență nemaipomenită.

Citește mai mult
Monica Brîncoveanu
Monica Brîncoveanu, designer vestimentar

"După acest curs am o încredere extraordinară în mine și simt că nimic nu mă poate opri"

Acum îmi trăiesc propriile visuri, nu le mai trăiesc pe ale altcuiva. În urma cursului am observat că mi s-au îmbunătățit foarte mult relațiile cu familia și cu prietenii.

Citește mai mult
Agnes Szekely, proprietar cabinet cosmetică

“Cursul Devino Cea Mai Bună Versiune A Ta este cel mai inspirat cadou pe care mi l-am oferit.”

Am devenit conștientă de cum creez eu realitatea. Înainte de acest curs îmi lipsea partea de strategie, de acțiune, de a face lucrurile mult mai concret. Am devenit mai activă și mai orientată spre acțiune pentru a-mi îndeplini visurile.

Citește mai mult
Mihai Ion, 35 ani

“Acum îmi pot schimba gândurile, emoţiile şi comportamentele la voință.”

Pentru orice provocare am un exercițiu, o tehnică, ceva ce pot aplica și pot rezolva situația sau problema pe care o am. Nu mai e ca atunci când voiam să mă schimb și nu știam cum să fac asta. Acum știu și aplic.

Citește mai mult
Ilinca Rusu, 30 ani

“Sunt mai motivată să trec la acțiune.”

Cursul Devino Cea Mai Bună Versiune A Ta m-a ajutat să fiu mai motivată, mai focusată pe soluții și pe acțiune. A avut un impact puternic în viața mea.

Citește mai mult

Vrei inspiraţie, sfaturi şi energie pentru o nouă săptămână, în inbox-ul tău? Alătură-te comunității Școala de Coaching!

Curs video gratuit și eBook
“Cele 10 secrete ale fericirii”

Schimbă-ți viața în bine și învață cum să simți fericire și încredere în fiecare zi

Preia controlul asupra minții tale și scapă de mindsetul negativ

Vreau Cursul